Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot vehetnénk...

Milyen ajándékot vehetnénk keresztelőre egy kisfiúnak? Gondoltunk arany karkötőre, amit majd ha nagyobb lesz viselni tud. De más ötletünk nem igazán van.

Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 11:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az arany nagyon jó ajándék, de szerintem se karkötőt vegyél, mert azt még nők sem viselik szívesen.

Ha ékszerész környékén jársz, kereshetsz neki egy nagyon spéci egyedi ajándékot: ezüstpohár, belegravírozva a neve, és/vagy a keresztelési dátuma. Van egy ismerősöm, aki (meg a húga is a sajátját) ezt kapta annak idején, ezzel keresztelték, tömör ezüst és gyönyörű. Igazi mestermunka. Ma már felnőtt, de még mindig odavan érte, hogy milyen szép és minden rendesek voltak a keresztszülei.

2011. okt. 6. 18:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia, ha még aktuális, nézd meg ezt az oldalt: [link] szerintem nagyon jó ajándékok vannak. Nekem ez a kedvencem!:)
2011. okt. 31. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!