Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lányok, Asszonyok! Miután...

Lányok, Asszonyok! Miután belétek élvezett a párotok, azonnal felálltok és kitörlitek magatokból amennyire lehet a "végterméket" vagy hagyjátok?! És ha utána nem fürödtök mivel este csináljátok és reggel már nincs idő nem zavar titeket a szag?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 21:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem te terhes vagy, azért érzed a szagokat!
2011. febr. 28. 22:01
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
hát én mindig megmosakszom utána. amikor meg ifjú voltam,és nem volt erre lehetőség,akkor nem élvezett belém a párom,max a hasamra,ahonnan le lehetett törölni. biztosan nem ennék mondjuk reggel munkába "úgy".
2011. febr. 28. 22:02
 3/15 anonim ***** válasza:
6%

ifjú??

Talán süldő :D

2011. febr. 28. 22:03
 4/15 A kérdező kommentje:
1. válaszoló! szerinted nincs szaga az Ondónak és a női testnedv keverékének pár óra után?
2011. febr. 28. 22:05
 5/15 anonim ***** válasza:
16%

De, most őszintén kérdező, benned milyen perverz megfontolásból fogalmazódott meg ez a kérdés??

Mert én nem tudom elképzelni sem, hogy milyen helyzetbe kerülhettél ami miatt ezt most ide ki kellett írnod..

2011. febr. 28. 22:05
 6/15 anonim ***** válasza:
58%
ifjú és bohó az voltam,süldő,azaz fiatal disznó sosem...csak vicces akartam lenni.
2011. febr. 28. 22:06
 7/15 anonim ***** válasza:
34%

De van, de ki az az állat aki nem megy utánna fürdeni?

Meg mi az hogy nincs idő?

Ez alap, mint a wc használat utáni seggmosás, vagy a nemiszerv megtörlése, vagy a lefekvés előtti fogmosás...

2011. febr. 28. 22:08
 8/15 anonim ***** válasza:
34%

Szóval én nem tudom, de láttál te már nőt reggel felkelni?

És most nem az édesanyádra gondolok...

Szerinted ha képesek órákon át szépítkezni, meg öltözni akkor majd pont kefélés után lesznek lusták a 10 perces fürdésre??

2011. febr. 28. 22:14
 9/15 A kérdező kommentje:
hát milyen helyzet egyszerűen nem volt rá idő,,,van ez így
2011. febr. 28. 22:16
 10/15 anonim ***** válasza:
16%

Akkor inkább azt írd, hogy nincs víz, vagy csőtörés van vagy mittudomén, de ne ilyet már, hogy nem volt rá idő amikor már félórája kiírtad a kérdést MERT NEM HISZEM EL AAAAARGGGGHHHHHHH !!!! :D:D

HEADSHOT!!!

2011. febr. 28. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!