Lányok, Asszonyok! Miután belétek élvezett a párotok, azonnal felálltok és kitörlitek magatokból amennyire lehet a "végterméket" vagy hagyjátok?! És ha utána nem fürödtök mivel este csináljátok és reggel már nincs idő nem zavar titeket a szag?
De, most őszintén kérdező, benned milyen perverz megfontolásból fogalmazódott meg ez a kérdés??
Mert én nem tudom elképzelni sem, hogy milyen helyzetbe kerülhettél ami miatt ezt most ide ki kellett írnod..
De van, de ki az az állat aki nem megy utánna fürdeni?
Meg mi az hogy nincs idő?
Ez alap, mint a wc használat utáni seggmosás, vagy a nemiszerv megtörlése, vagy a lefekvés előtti fogmosás...
Szóval én nem tudom, de láttál te már nőt reggel felkelni?
És most nem az édesanyádra gondolok...
Szerinted ha képesek órákon át szépítkezni, meg öltözni akkor majd pont kefélés után lesznek lusták a 10 perces fürdésre??
Akkor inkább azt írd, hogy nincs víz, vagy csőtörés van vagy mittudomén, de ne ilyet már, hogy nem volt rá idő amikor már félórája kiírtad a kérdést MERT NEM HISZEM EL AAAAARGGGGHHHHHHH !!!! :D:D
HEADSHOT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!