Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lányok, Asszonyok! Miután...

Lányok, Asszonyok! Miután belétek élvezett a párotok, azonnal felálltok és kitörlitek magatokból amennyire lehet a "végterméket" vagy hagyjátok?! És ha utána nem fürödtök mivel este csináljátok és reggel már nincs idő nem zavar titeket a szag?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 21:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Na, én pont ezért nem hagynám, hogy belém élvezzen a barátom, mert nekem bizony nem lenne kedvem utána egyből rohanni kimosni magamból, plusz lehetőségem sem mindig van rá.
2011. febr. 28. 22:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam valahol, hogy a férfiaknak nem esik jól, ha aktus után az ember rögtön rohan zuhanyozni, mert akkor azt érzik, hogy nem esik jól vele lenni, ha neked azonnal el kell "tüntetned a nyomokat".

Meg a párom el is alszik utána, úgyhogy 1-1,5 óra múlva mosakodok.

Ha olyan helyen történik a dolog, ahol nincs víz, vagy mosakodási lehetőség, akkor van a babáknak az az illatosított popsitörlő, és azt használjuk.

Am. a kocsiban mindig van egy üveg víz.

2011. márc. 1. 04:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

nem rohanok fürdeni utána,csak wc,pisi,azzal együtt kijön amennyi kijön,és kész

nemtudom ti hogy csináljátok,de engem még sose kent össze ha belém élvezett:D

ha rám,akkor fürdés,de az se amint kihuzta...

2011. márc. 1. 12:32
 14/15 anonim ***** válasza:
26%
ezt a kérdést mindenképpen meg kellett osztani a nagyvilággal,gratulálok...
2011. márc. 2. 17:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm,ő simán megtörölgette magát miután beleèlveztem, egyèbkènt izgatta ès ezèrt kèrte is.Utána úgy ment másnap mindenfelè.Ès akkor jött az este,ès újra beleèlveztem,ez így ment mindig is.Èlveztem,bár nèha nyalakodásnál fura volt,ha nem telt el egy nap.Egyèbkènt az esti fürdés után újra semmi èrezhető szag,vagy extra csúszósság nem volt.
2024. jún. 1. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!