Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok asszonyok ez zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok asszonyok ez zavar titeket?

Figyelt kérdés
Az van h vágódhídon dolgozok másodállásban pedig sintér vok. Hobbiszerűen vadászok és halászok persze csak amikor szezon van. Sokáig fel se tünt nekem h mennyi vér tapad a kezemhez de haver szerint ezért kerülnek a csajok. Csajok titeket ez zavarna ha kikezdenék veletek és megtudnátok ezeket ??

2015. júl. 19. 21:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ucsó hallod én egy szoval se mondtam hogy kinek mihez van joga nyilvan nem kell ezt szeretni vagy elfogadni csak kérdeztem hogy kit mennyire zavar ennyi. Amúgy sintérként nem csak kutyákkal kell foglalkozni volt hogy rókát vittünk el ami ölte a tyúkokat.
2015. júl. 19. 23:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Így első olvasásra sok. Jobban belegondolva a vágóhíd és a sintér egy munka, amit lehet kegyetlenül végezni, és lehet lelkiismeretesen. Sok sintértelep együttműködik pl. állatmentő szervezetekkel, elaltatás előtt megpróbálnak minél több állatot gazdához segíteni. A horgászat nem zavar, az is élelem célú "ölés", amit lehet kegyesen és kegyetlenül csinálni. A hobbiszerű vadászat nekem csak akkor fér bele, ha konkrétan felkérésre ritkítod a túlszaporodott vadakat, nem pedig az ölés élvezetéért állsz neki lövöldözni. Szóval elsősorban a személyiségedtől függene, zavar-e. Ha a pozícióidat jóra használod, akkor még pozitív is, hogy hajlandó vagy magadra vállalni ekkora felelősséget, ha csak így találsz legális lehetőséget a kegyetlenkedésre, akkor nagyon megvetnélek. Ha az egész nem is érintene meg különösebben semmilyen módon, akkor egyszerűen csak érzéketlen vagy, és emiatt nem akarnék veled párkapcsolatot.
2015. júl. 19. 23:26
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

Koma, még mindig jobb, mintha BKV ellenőr lennél :D

Egyébként:

Hentes, sintér: ez egy munka, van, aki hegesztő, van, aki orvos, van, aki politikus, meg van, aki sintér. Tudod, munka, ezzel keresed a kenyeredet.

Horgászat / halászat: nincs ebben semmi rossz, sokan csináljuk. Emelkedik a kapásjelző, kivár, bevág, fáraszt, megszákol, hazavisz, oszt mehet a potyka a fazékba. Korrekt dolog.

Vadászat: a vadgazdálkodásnak vannak szabályai, igenis néha oda kell pörkölni az állománynak; hogy ezt valami hülye liba nem ismeri, és csúnya gonosz puskás bácsinak tart, az legyen az ő kínja. A vadhús pedig finom és ritka csemege.

2015. júl. 20. 00:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Önmagában egyikkel sincs gond. A vágóhídon dolgozni csak egy munka a sok közül, én is eszem húst, álszentség lenne elítélni. Halászat dettó, halat is eszem. A sintérrel nehezebben barátkoznék meg, a vadásszal is, ha nem étkezési célra vadászod le, csak az ölés kedvéért. De azt még megértem, hogy a vadállomány, kóborállat-állomány kordában tartása miatt fontos.

Az viszont zavarna, hogy nálad ezek "halmazatban" jelentkeznek, azaz a melód és a hobbid is ilyen gyilkolós, mintha más nem is érdekelne. Jobban tetszene, ha a vágóhídi meló mellett mondjuk a bicajozás vagy a festés lenne a hobbid, vagy ha a vadászat hobbi mellett asztalos vagy irodista lenne a munkád (vagy akár BKV ellenőr :) De mindenkinek megvan a párja, valszeg így is fogsz találni magadnak valakit (lehet mondjuk, hogy a csaj mondjuk preparátor lesz vagy temetkezési vállalkozó :D)

2015. júl. 20. 11:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyik sem zavarna.
2015. júl. 20. 11:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavarna. Neked ez a munkád, kész, pont.

Vadászni, halászni meg én is imádok lány létemre, vadászvizsgám is megvan:) 23L

2015. júl. 23. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!