Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok asszonyok ez zavar titeket?
Koma, még mindig jobb, mintha BKV ellenőr lennél :D
Egyébként:
Hentes, sintér: ez egy munka, van, aki hegesztő, van, aki orvos, van, aki politikus, meg van, aki sintér. Tudod, munka, ezzel keresed a kenyeredet.
Horgászat / halászat: nincs ebben semmi rossz, sokan csináljuk. Emelkedik a kapásjelző, kivár, bevág, fáraszt, megszákol, hazavisz, oszt mehet a potyka a fazékba. Korrekt dolog.
Vadászat: a vadgazdálkodásnak vannak szabályai, igenis néha oda kell pörkölni az állománynak; hogy ezt valami hülye liba nem ismeri, és csúnya gonosz puskás bácsinak tart, az legyen az ő kínja. A vadhús pedig finom és ritka csemege.
Önmagában egyikkel sincs gond. A vágóhídon dolgozni csak egy munka a sok közül, én is eszem húst, álszentség lenne elítélni. Halászat dettó, halat is eszem. A sintérrel nehezebben barátkoznék meg, a vadásszal is, ha nem étkezési célra vadászod le, csak az ölés kedvéért. De azt még megértem, hogy a vadállomány, kóborállat-állomány kordában tartása miatt fontos.
Az viszont zavarna, hogy nálad ezek "halmazatban" jelentkeznek, azaz a melód és a hobbid is ilyen gyilkolós, mintha más nem is érdekelne. Jobban tetszene, ha a vágóhídi meló mellett mondjuk a bicajozás vagy a festés lenne a hobbid, vagy ha a vadászat hobbi mellett asztalos vagy irodista lenne a munkád (vagy akár BKV ellenőr :) De mindenkinek megvan a párja, valszeg így is fogsz találni magadnak valakit (lehet mondjuk, hogy a csaj mondjuk preparátor lesz vagy temetkezési vállalkozó :D)
Engem egyáltalán nem zavarna. Neked ez a munkád, kész, pont.
Vadászni, halászni meg én is imádok lány létemre, vadászvizsgám is megvan:) 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!