Lányok, asszonyok! Titeket nem zavar, hogy a párotok, férjetek az ágyban nagyon horkol mellettetek?
Hogyan orvosoljátok ezt a problémát?Felébresztitek,hogy hagyja már abba,vagy ha ez nem használ,átmentek egy másik szobába aludni?Sajálom őt,mert kint dolgozik,elég nehéz munkát végez,este hazajön fáradtan,eszik valamit,majd ledőll aludni.Persze a szexet sem hanyagolja el velem,de ha elalszik,azonnal elkezdi a zajos horkolást.Ilyenkor megrázom,de morgolódva a másik oldalára fordulva elaszik,és kezdődik minden előről.
Hallottam már az adenol horkolásgátlóról,meg egyéb dolgokról,de azt se adják olcsón.Tudom,hogy nem tehet rólla,de sajnos a férfiaknál ez elég gyakori.Előre is köszi a válaszokat!
Én se tudok aludni, ha horkolás megy. Különalvás esélytelen, tele a lakás emberekkel (szülők, nagymama, és ott is mindenki horkol)...
Én megbeszéltem a drágámmal, hogy ne horkoljon. Nem tudom, hogy hogyan csinálja, de nem sokat horkol azóta.
Én jó gyorsan elalszom, utána már géppisztollyal is lőhetnek mellettem, az sem érdekel.:)
Viszont a ficánkolást, mozgolódást nem bírom, arra én is felébredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!