Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket nem zavar, hogy a pasitok megdugná a fél világot mellettetek?
amíg nem teszi meg, nem
ha megteszi, akkor meg már nem a barátom és nincs közöm többé hozzá.
De az én esetemben annyira belém bolondult a barátom, hogy azt furcsállnám ha más nőre nézne.
22/L
82%
pedig megteszi
Az enyém is a 18%-ba tartozik, de egyetértek azzal, aki azt írta, hogy amíg csak feltételes módban beszélünk róla, addig nem zavar.
Szerintem a hűség semmit nem ér kísértés nélkül. Akkor ér valamit, ha a kísértések közepette minden nap újra és újra egymást választjuk.
A volt feleségemnek az mondtam, hogy majd akkor aggódjon, ha már nem a lányokat nézem meg. Sosem csaltam meg.
Az új kapcsolatomban a barátnőm van annyira intelligens, hogy tudja, vannak rajta kívül is vonzó lányok. Természetes, hogy megakad a szemem egy szép, csinos lányon. És az is természetes, hogy ha szakítanánk, akkor megdugnám a fél világot.
Mikor van barátnőm, akkor is látom a lehetőséget és a kísértést, de eszembe sem jut tenni érte valamit.
Az a férfi nem mond igazat aki azt állítja, hogy csak a barátnőjére tud szexuálisan tekinteni.
Vannak erre jó megoldások :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!