Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket nem zavar, hogy a pasitok megdugná a fél világot mellettetek?
Mik azok a megoldások?
(Én vagyok a gyik egyik hivatalos leszarom-a-többi-nőt-a-barátnőm-az-etalon-még-csak-gondolatban-sem-dugom-embere, most épp ráérek, szóval lehet kérdezni meg megcáfolni, hgoy úgyis jobban tudjátok, mint én :D)
Amíg nem teszi meg, nem zavar.
Utána már nem tárgyalok vele.
És hidd el, vannak még férfiak, akik nem lépnek félre, ne legyél te is olyan hiszti gép, mint itt a pasik többsége, hogy a lányok a pénzre, jóképűségre mennek, semmi másra, még lelkük sincs, stb.
Nekem nagyon sok nőtől beindul a fantáziám.
De soha nem csaltam meg egy nőt se.
Régebben volt egy srác aki haverom volt.
Ott volt a barátnője is, nagyon tetszett nekem.
Elkezdtünk iszogatni, kicsit leitattam a csajt.
A csaj kiütötte magát elég rendesen.
A pasija azt mondta ő nem viszi haza mert én itattam le.
Felkaptam, és a kezemben vittem haza.
A házában megvártam amíg kijózanodik nagyjából.
Elment zuhanyozni, és ruha nélkül jött ki.
Le akart smárolni, én meg nem hagytam.
A sráccal azóta nem vagyok jóban mert úgy van vele hogy biztos megdugtam a csajt. Nem szól hozzám.
A csaj azóta is a legjobb barátom.
Sokkal jobban bír mint előtte.
Már nincsenek együtt a sráccal.
Azóta se bántam meg hogy nem volt semmi.
Ő az egyetlen barátom, senki más nincs.
Azóta is szűz vagyok.
Sokszor lett volna már lehetőségem, de nekem csak szex nem kell. Annál még egy kapcsolat szex nélkül is többet érne.
Nem kell általánosítani, sok normális pasi van.
A nők választanak rosszul.
Talán ha nem a gazdag izmos szexgépet választanátok akkor nem csalnának meg titeket. A mai világban már egy 15 éves lánynak se kell szűz pasi, mert az ciki, nem elég trendi.
Ha már rosszul választotok legalább vállaljátok a felelősséget. Nem a pasi hibája hogy őt választottad.
Soha semmi nem a másik hibája, minden a te hibád.
Amíg ezt nem ismered fel addig nem lesz jó életed.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!