Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok titeket nem zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket nem zavar, hogy a pasitok megdugná a fél világot mellettetek?

Figyelt kérdés
csak nem teszi meg.. (egy ideig)
2012. febr. 7. 09:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mik azok a megoldások?

(Én vagyok a gyik egyik hivatalos leszarom-a-többi-nőt-a-barátnőm-az-etalon-még-csak-gondolatban-sem-dugom-embere, most épp ráérek, szóval lehet kérdezni meg megcáfolni, hgoy úgyis jobban tudjátok, mint én :D)

2012. febr. 7. 11:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem teszi meg, nem zavar.

Utána már nem tárgyalok vele.

És hidd el, vannak még férfiak, akik nem lépnek félre, ne legyél te is olyan hiszti gép, mint itt a pasik többsége, hogy a lányok a pénzre, jóképűségre mennek, semmi másra, még lelkük sincs, stb.

2012. febr. 7. 13:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Megoldás a férfi erényöv
2012. febr. 8. 08:37
 14/19 anonim ***** válasza:
33%
Mennyi mesevilágban élő és féltékeny csak van itt...
2012. febr. 8. 09:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem mesevilágban élnek, csak mindenki a saját tapasztalatát írja le. Akit már csaltak meg, az mást mond, mint akihez hűségesek voltak. Ez nem mesevilág, ez az élet. Minden ember más, nem tudhatod, hogy mi játszódik le a férfiak és nők fejében. Te tudod mit gondolsz, de azt nem tudod más mit gondol, mit érez. Úgyhogy ne általánosíts. Vannak csalók és megcsaltak. Vannak csaló nők és megcsalt férfiak, és vannak csaló férfiak és megcsalt nők. Nőként írom, hogy a nők is vannak olyan rosszak, mint a férfiak. Ők is képesek összefeküdni mindenkivel, aki tetszik nekik. Sok férfi és nő sportot űz a szexből. De mindig vannak kivételek.
2012. febr. 8. 10:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon sok nőtől beindul a fantáziám.

De soha nem csaltam meg egy nőt se.

Régebben volt egy srác aki haverom volt.

Ott volt a barátnője is, nagyon tetszett nekem.

Elkezdtünk iszogatni, kicsit leitattam a csajt.

A csaj kiütötte magát elég rendesen.

A pasija azt mondta ő nem viszi haza mert én itattam le.

Felkaptam, és a kezemben vittem haza.

A házában megvártam amíg kijózanodik nagyjából.

Elment zuhanyozni, és ruha nélkül jött ki.

Le akart smárolni, én meg nem hagytam.

A sráccal azóta nem vagyok jóban mert úgy van vele hogy biztos megdugtam a csajt. Nem szól hozzám.

A csaj azóta is a legjobb barátom.

Sokkal jobban bír mint előtte.

Már nincsenek együtt a sráccal.

Azóta se bántam meg hogy nem volt semmi.

Ő az egyetlen barátom, senki más nincs.

Azóta is szűz vagyok.

Sokszor lett volna már lehetőségem, de nekem csak szex nem kell. Annál még egy kapcsolat szex nélkül is többet érne.

Nem kell általánosítani, sok normális pasi van.

A nők választanak rosszul.

Talán ha nem a gazdag izmos szexgépet választanátok akkor nem csalnának meg titeket. A mai világban már egy 15 éves lánynak se kell szűz pasi, mert az ciki, nem elég trendi.

Ha már rosszul választotok legalább vállaljátok a felelősséget. Nem a pasi hibája hogy őt választottad.

Soha semmi nem a másik hibája, minden a te hibád.

Amíg ezt nem ismered fel addig nem lesz jó életed.

21/F

2012. febr. 9. 12:53
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó. Részben igazad van, részben nem. Elmondom, hogy miért nem. MEgismerkedtem egy sráccal, és ne azt a fajta férfit képzeld el, akit te leírtál. Egy teljesen átlagos, talán még jóképűnek sem mondanám, pasiról van szó. Mutatott magából valamit, amit megszerettem. Figyelmes volt, kedves, és szeretett. Nem volt tökéletes, olyan nincs. Viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy megcsalna. De megtette. Volt egy oldala, amit nem ismertem, mert nem mutatta ki. Hidd el, ha ránézel arra az emberre, mindent mondasz róla, csak azt nem hogy k.urvapecér. Úgyhogy nem érzem magam hibásnak, egyáltalán. És azt sem mondhatom, hogy nem adtam meg neki bizonyos dolgokat, mert megadtam. Úgyhogy nem feltétlen a nő hibája ez a dolog. Szerintem nincs igazad. Nekem az olyan férfiak, mint amiket te is említesz, semmi pénzért nem kellene.
2012. febr. 9. 14:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem k.pecérek a férfik, csak másként működnek mint a nők.
2012. febr. 9. 14:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Ennek a mesevilágnak köze nincs a megcsaláshoz. Amúgy a válaszok értékelésére írtam a megjegyzést.
2012. febr. 9. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!