Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, asszonyok, mi az, ami kizáró ok egy kapcsolat esetén?
Én szintén nő vagyok. Érdekelné, hogy kinél mi jelent kizáró okot.
Nálam az alábbiak:
-Alkoholizmus
-Megcsalás, nőzés
-Fizikai vagy lelki terror
-Munkakerülés
-Ápolatlanság
Amiket írtál.
Ezen felül:
- nem hajlandó kotont használni ilyen-olyan okok miatt-van női verzió is, csak mondom-
- szélsőséges ideológiát vall-rasszizmus, homofóbia,stb.-
- nárcisztikus
- pszichiátriai zavarral küzd
-drogfüggő-bár az alkoholistát is ide sorolom-
-utálja a macskákat/macska allergiás-én macskabxzi vagyok, szóval, bocsesz-
-ha nagyon mulya
-ha nem akar változtatni a helyzetén, pl. ha elégedetlen a melójával, nem tanul ki új szakmát/nem diplomázik le
-ha tőlem várja, hogy szórakoztassam, mert konkrétan semmi hobbija
-Munkakerülés
-Alkohol, dohányzás, drog
-Szexfüggőség
-Fizikai vagy lelki terror
-Megcsalás, nőzés
-Elhanyagolt külső
-Rosszakarat
-Durvaság
-Ha nagyon buta
-Empátia hiánya
-Hazugság
-Előítéletesség
-Szélsőséges ideológiák
48 FFI vagyok. Azért olvasom ezt az oldalt, mert megrögzött remete voltam, de most váltani akarok. Szeretek egy nőt, megzavarodott érte, de mindenért, ami ő. Nem volt semmi, mégis így erzek.
Rauntam a maganyra. Inkább megtanulok alkalmazkodni. #24 elvarasai realisak. Szerencsére nagyreszuk összefügg. A rosszakaraton, durvasagon, empátia hianyon buktam. Szerintem ezeket az empátia megléte kioltja. Tehát erre kell ramennem.
Nekem már nagyon hiányzik, hogy az a nő hozzambujjon.
Tudom, az empátia gyakorlása kemény dió. Ki is teszem fórumtémanak.
Végigolvastam, és nagyon jó volt látni így egyben a női szempontokat. De legalább egy dolog kimaradt.
46 éves férfi vagyok, és a fentebb leírtak tekintetében minden rendben. Házasságot és gyermeket szeretnék, de ez a válaszolóknak csak egy részét zárja ki. Jó a megjelenésem, jóval fiatalabb a koromnál. Ez nem érdem, csak genetika.
Az egy baj, ami viszont taccsra tesz: szinte nulla baráti kör. Empátia van, embereket szeretem, fő munkám mellett hobbi munkám a párterápia, és könnyedén beszélgetek bárkivel. Ellentmondás, de ez van.
Nők szempontjából ez kizáró ok, ki akar társaság nélküli férfival lenni? Nyilván senki. Ez beszűkíti saját lehetőségeimet.
Egy kivétel lenne, ha egy pont ilyen nőt találnék. De mivel ő is ilyen, így nem tudjuk megtalálni egymást.
Tehát a felvállalhatatlan tulajdonságok listája (a nagy többség szempontjából) a kapcsolatnélküliséggel is kiegészíthető.
Őszinten sajnálom, ezek szerint nem könnyű a helyzeted. :(
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!