Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, asszonyok, mi az, ami kizáró ok egy kapcsolat esetén?
Én szintén nő vagyok. Érdekelné, hogy kinél mi jelent kizáró okot.
Nálam az alábbiak:
-Alkoholizmus
-Megcsalás, nőzés
-Fizikai vagy lelki terror
-Munkakerülés
-Ápolatlanság
"A rendezetlen intim szőrzetet meg megbeszéltük, hogy egyenlő igénytelen gusztustalanság."
Ki ez a sok arrogáns proli állat? Ezeket állatkertbe kellene mutogatni.
Ápoltság egyenlő jó illat, igényesség hangoztatása pedig egy harci eszköz, köcsögök használják ha nincsenek érveik. Amúgy szerintem is jobb a szőrtelenség (ha azért nincs túlzásokig elvárva), de hogy én bárkit igénytelennek nevezzek aki illatos tiszta csak nem minden nap szőrtelenít piperkőcködik vagy akár soha, ha így boldog valakivel? Sznob birkák szokása ez az arrogancia egy ilyen tökmindegy témában.
vicces hogy elvileg lapostetvek miatt kezdtek a kurtizanok borotvalkozni aztan biztos megkertek az asszonyt is hogy ujitson be es legyen mar egy kicsit kurvs..
97a borre is frankón raragad a vizelet es izzad es turo es minden:D. szerintem ez olyan mint a haj, nem a haj meg hajszalak undi hanem a mosatlan haj honalj stb.. mosott vagy nem mosott az a nem mindegy
@94 o vegre valaki. én is azon szoktam rohogni hogy (csajok) ha vitatkoznak (nem csak kornyezetvedelem, haj, osz haj stb lehet akar parkapcsolat téma, akár anyaság stb) tuti mindig bedobjak az igenytelen szot es varjak az "aduász"ra a ráharapó "fröcsögeket" akik mindig meg is erkeznek mintha ertesitest kapnanak a szora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!