Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Csajok, nők, lányok, asszonyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők, lányok, asszonyok! Mennyi idő alatt teszitek túl magatokat az exeteken és álltok készen új kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Randizgattam egy lánnyal aki már szakított párjával de mindig előkerült az ex téma és hogy még nincs túl rajta.

Mennyi idő ez úgy nálatok? Képesek vagytok hónapokon át sajnálni magatok?

2020. jan. 31. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Változó, van akin 2 perc alatt túltettem magam sőt megkönnyebültem mert vártam, hogy vége legyen. És van akin 10 éve nem tudom túltenni magam és elfelejteni.
2020. jan. 31. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Évekkel azelőtt túl voltan rajta hogy szakítottunk.

Hosszú kapcsolat volt, 3 hét múlva kezdtem járni a gyerekeim apjával akit kb fél éve ismertem már

2020. jan. 31. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem max 2 hónap, de sok olyan barátnőm van, aki még fél év után sem volt túl rajta. Ez nagyon változó. Olyannal ne kezdj,aki még nincs túl rajta.
2020. jan. 31. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Volt, akin 2 hónap alatt. Máson 2 év alatt.

De amíg nem éreztem, hogy okés vagyok és lezártam, addig sosem ismerkedtem.

Mindenki megtanulja, hogy ne tegyen fel mindent egy lapra... Minél többet tesz fel az ember, annál nehezebb utána új életet kezdeni. Mit zavar az téged, ha az ember gyászol?

2020. jan. 31. 15:05
 5/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Extől függ.
2020. jan. 31. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én volt barátnőmnek 1 nap se kellett.

Sőt, ha bele gondolok akkor a legutóbbi 3nak már megvolt a következő amikor kidobtak.

2020. jan. 31. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hónapok.

Jelenleg sem tudnék új kapcsolatba belemenni , egyrészt az eletvitelem miatt , másrészt mert olyan nagy csapás volt a legutóbbi szakítás , hogy kicsit elszállt a hitem a kapcsolatokban.

Nem maga az ember hiányzik. Ő már nem érdekel. De semmi erőm / energiám megint beletenni mindent egy kapcsolatba , beengedni egy embert az életembe , hogy aztán x idő múlva megint véget érjen.

2020. jan. 31. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!