Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom? Pedig szerintem nagyon érett vagyok a kormohoz képest. Klasszikus zenét hallgatok meg operettet. A volt barátom szerint jól nézek ki, de még sincs barátom.
Volt egy barátom, de ő szar volt. Ilyen rapper volt. Meghallgattam hogy mit is hallgat és ledöbbentem hogy miért hallgat ilyen moslékot és miért nem olyan érett mint én vagyok. Nekem egy komoly fiú kell. Olyan aki el tud bűvölni ZENÉVEL tud táncolni és nem ilyen szart hallgat mint ez http://www.youtube.com/watch?v=7CrinUeettw
vagy ez http://www.youtube.com/watch?v=F0S_K2wfjdY&feature=player_em..
Micsoda indulatok! :) Érdekes..
24 nő éves vagyok. Szerencsémre nagyon jó körülmények között nőttem fel/élek. Hidd el, mindent megvehetek ami csak megtetszik, elérem amit akarok, mégsem tartom magam sznobnak. Taníttattak hangszeren játszani, egyetemre jártam. És elmondhatom, hogy az IGÉNYES zenét szeretem. Lehet az komolyzene, rap, dn'b, jazz.. Mindenhol lehet találni kincseket. Jaaa.. és még sosem volt gondom a pár találással. Okos, művelt partnereim vannak. Nem úgy mint neked. Végigolvasva a válaszaidat, egy igazi kis senki lehetsz, aki valahol azt olvasta hogy pusztán zenetanulással VALAKI lehet.. álmodsz kicsim.
Hercegnő, tisztázzunk valamit. Először is lakótelepen lakom, (erről vajon ki tehet?) és pár évig zongoráztam, most pedig gitározom. Attól, hogy valki nem armani cuccban jár, még nem gyökér, és lehet stílusa.
Másodszor pedig, mindenki olyan zenét hallgat amilyet akar. Ha szereted a párod ez nem zavar. Én például szinte bármilyen stílusú zenét meghallgatok, kivéve talán a nagyon buta rappet, meg túl monoton technot. Szinte minden stílusban lehet szép. Komolyzenétől a kemény rockig. Erről ennyit, meg is unnám ha mindig egyformát kéne hallgatnom.
Mi is volt még? Jah igen a tánc :D
Szép dolog ha egy lány jól tud táncolni, erre büzke lehetsz, én nem vagyok az a kiköpött táncos, de aláírom, hogy jó dolog....
Azt tanácsolom legyél kicsit elnézőbb, mert így nehéz lesz számodra tökéletes férfit találni!!!
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!