Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom? Pedig szerintem nagyon érett vagyok a kormohoz képest. Klasszikus zenét hallgatok meg operettet. A volt barátom szerint jól nézek ki, de még sincs barátom.
Volt egy barátom, de ő szar volt. Ilyen rapper volt. Meghallgattam hogy mit is hallgat és ledöbbentem hogy miért hallgat ilyen moslékot és miért nem olyan érett mint én vagyok. Nekem egy komoly fiú kell. Olyan aki el tud bűvölni ZENÉVEL tud táncolni és nem ilyen szart hallgat mint ez http://www.youtube.com/watch?v=7CrinUeettw
vagy ez http://www.youtube.com/watch?v=F0S_K2wfjdY&feature=player_em..
ma 19:10
Vagyis akkor részben én is ratyi vagyok mert Magyar rapet hallgatok? Hallgassak ilyen Eminemeket? Mi a gondotok a Magyar rappel fiatalok? Írjátok be jutyubra, hogy 2ARC, teljesen az igazságot mondja a srác, és ti még az igazságba is beleköttök. Mindenki azt hallgat amit akar, kérdező meg egy spicli.
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést
hülye ribanc
ma 19:18
Bocs igazából nem tartom ratyinak a magyar rappet én is hallgattam régen:XD.Csak vmitől jött mert ideges voltam:DDD.
Basszus, kérdező...
A kedvenc számom a Mondotek - Alive, de imádom a DJ Antoine-This time-ot... Emellett még tecktonikozok is. Vagyis én egy koromhoz(14) képest éretlen, szar alak vagyok. Khm... Jó tudni. Annak ellenére hogy az ismerőseim nem ezt állítják. De a kérdezőnek biztos igaza van, hisz mindenki tudja hogy körülötte forog a világ, csak titkoljuk...
Csak egy hülye egopi csa vagy aki érettnek jelenti ki magát, mások véleményét leszarva.
UI: szerintem meg te egy egoista hülye p*csa vagy:)
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!