Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős hapsi vevő lenne egy kis szexre, érdemes elmondanom neki, hogy szűz vagyok? 26/N
Akkor kapj az alkalmon,hogy egy undorító féreg ,házas ember veszi a szüzességed.
Hajrá,sok szerencsét.
Mond inkább,hogy nagyon nagyon szeretnéd már elveszíteni és teljesen mindegy kivel.Eskü azt jobban megérteném mint a hülye kifogásaid hogy, miért nem vagy hibás az egészben.
Hiába lenne más akivel megcsalja ez nem erről szól,hanem arról,hogy semmi erkölcsöd,tartásod,elved nincs ha ezt normálisnak érzed.
60-as.
Lehet, hogy mindkettő.:D
61! Erkölcs, tartás, elv? Mondd már Te nálad ez mit jelent?
Én épp ellenkezőnek érzem. Én azt veszem tartásnak hogy eddig nem a sok szemétládanak adtam magam. Most viszont amikor van egy őszinte férfi az életemben, aki kerek perec megmondta hogy mire számítsak, kedves velem, szívességet tesz, én pedig ezt viszonzom akkor már egy rohadék vagyok?! Hát igazán köszönöm.
Tényleg ennyire idióta vagy?
"Őszinte férfi" A felesége is ezt mondja vajon?
Eléggé el van törve a morális iránytűd.
Pfiii lyányom,viszked ám a pecked rendesen 😂😂 A pénz motivált ilyen jószándékú,segítőkész ribivé vagy a korod teszi? Vénülsz,eddig senkinek nem kellett a sunád most meg mindegy de valaki húzza fel? 😂
Hallod,én szégyellem magam helyetted is. Tudod te,hogy mibe készülsz beleszharni? Babaprojekt,házasság...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Az biztos együttérezne velem valamelyst akivel ez szintén megtörtént.
"de most ha velem kikezd, akkor szerintetek mással nem fog?"
Tipikus vedőbeszéd, hogy ezt mennyiszer olvastam már, sőt hallottam is a saját fülemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!