Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elmondanom, hogy rosszul esik, ahogy viselkedik?
Figyelt kérdés
Szerető viszony,pár hónapja tart. A lelkesedés lanyhult az ő részéről, amit el is fogadok. Ettől függetlenül egy két hetente találkozunk egy gyors dugasra. De mostanában már többször előfordult, hogy eltűnik. Felteszek egy releváns kérdést, elolvassa, nem válaszol. Majd pár nap mulva ír, mert áll a farka. És én szívesen is talakozom vele, de már ez a sokadik bunkó eltűnés piszkálja a csőröm. Nagy beolvasast nem szeretnék, hogy jajj, ha én szétteszem a labam, akkor tiszteljen már meg annyival, hogy odabök egy nemet, vagy egy most nem érek rá -t. Tudom, hogy hidegen hagyná. De vajon tisztában van vele, hogy bunkó? Érdemes annyit írnom, vagy személyesen mondanom, hogy ne hagyjon már válasz nélkül? Esetleg simán ne válaszoljak én sem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!