Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallotam ahogy anyám arról beszél a barátnőivel, hogy megcsalja apámat, tennem kellene valamit?
Nem szeretném minősíteni az ilyen szülői viselkedést. Nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy, de ezt nehogy eltanuld otthonról. A monogámia, szeretet és tisztelet, elfogadás, nyitottság sokkal nagyobb boldogságot okoznak.
Egy kis hasznos olvasnivaló neked a jövőre, ez a helyes út:
Hallgatni Arany. Hallgatózni unaloműzésből?
Közöd, hogy mit csinál anyád, ill. mit beszél a barátnőinek? Az árulkodásból rosszul jöhetsz ki.
Hány éves vagy? Mondjuk sikerül szétrúgnod a házasságot.
Kivel maradnál. Tegyük fel nagykorú vagy hogy die írogatsz. Általában a férfi veszi a kalapját és húz el albérletbe. Kellene neki a felnőtt nagylánya? bérelne azért 1 szobával nagyobb lakást? Maradsz anyucival? Imádni fog, hogy tarthad téged + fizetheti a rezsit.
Van jövedelmed, hogy külön bútorozz?
Anyuddal beszélj.
Tanulja meg megoldani problémája. Kommunikáció.
#5! Igazad van! Csak igy huszárosan! Hegyibe!
Kivont kardal az erkölcs nevében! Nem érdekes mi pusztul vele együt! Kő kövön ne maradjon.
Pedig te csak a felszint látod!
Agyatlan vagy! Bocs!
Beszélj anyuddal először!
Alapvetően a kettőjük dolga!
Igaz érintve vagy egy szinten.
De vele beszélj először!
Adja Isten félre hallottál valamit?
Mekkira kárt okozol?
#5-ös!
#9-es viszont válaszod alapjan úgy gondoltam nem lenne fair részemről ha szellemi párbant vivnék egy fegyvertelennel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!