Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megcsalt a legjobb barátnőmmel én meg rajta kaptam őket! Azóta folyton hívogat mond a 2 hogy bocsássak meg meg ilyenek! Egyszer már elmagyaráztam mind a 2őnek hogy hagyjanak és menjenek a francba de ahogy látom nem értették meg! Mit tegyek?
A barátommal több mint 1 éve vagyok együtt viszont a barátnőmet több mint 10 éve ismerem!egy ideje gyanakodtam a pasimra hogy megcsal, de ő lett volna az utolsó ember akiről azt hittem volna hogy megcsal.mikor rajtakaptam őket mind a kettőjüket kiosztottam és elmagyaráztam nekik hogy soha nem akarom egyiküket sem látni sem beszélni velük de szerintem nem fogták fel vagy nem tudom mert azóta bombáznak üzenetekkel hívásokkal meg minden! komolyan nem tudom hogy értessem meg velük hogy utálom őket és hagyjanak békén!kérlek segítsetek!ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
20/L
Ha hívnak, kinyomod, ha írnak, nem olvasod el.
Ennyi.
Bojkottáld őket.
Ez szörnyű. Én napokig sírnék, ha velem csinálták volna ezt.
Nem kérdezted meg, hogy miért csinálták ezt? Én megmondanám nekik, hogy legyenek boldogok és hagynám őket. Had hivogassanak stb.
Mikor hívnak, akkor vedd fel
-"Igen, tessék?"
-bla bla
oké, félreteszed, és nem figyelsz rá. Pörögjön az óra, egyszer csak megunják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!