Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bíznátok a férjetekben úgy, ha tudnátok, hogy az előző kapcsolataiban megcsalta a barátnőit? Két esetben ráadásul azok barátnőivel.
Nem.
A feleségemről tudtam meg, hogy velem csalta meg a pasiját. Kicsit sem bízok benne már, de azóta több "érdekesség" is derült ki az előéletéről. Lehet, hogy még téged is fognak meglepetések érni...
Én csaltam meg a felségemet is, később az élettársamat is, - akkor amikor már rég nem volt semmi az a kapcsolat.
Szóval nem gondolom, hogy ez genetikai hajlam, most eszembe se jut, hogy más nővel bármit is.... szeretem.
Ő is szeret őszinték vagyunk egymással, 100% boldogság az egész.
De hát ismerted az embert, mielőtt összeházasodtatok, akkor nem aggasztott, most van valami okod, vagy csak úgy eszedbe jutott.
csak mert szép ez a nő és szimpatikusak egymásnak.
egyéb okot nem adott ,mert pl nem is jár sehova ,telefonját is bármikor használhatom.nincsenek gyanus dolagi és remélem nem is lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!