Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kizárólagos intim viszonynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizárólagos intim viszonynál fontos-e ilyen dolgokat elmondanom?

Figyelt kérdés
Pl. hogy mi történt a múltamban,mivel foglalkoztam,miket csináltam,milyen kapcsolataim voltak.Nekem szabad-e rákérdezni vagy vájkálni a kapcsolatában,neki illik-e rákérdezni az én kapcsolatomra.Köteles vagyok-e elmondani hogy megházasodom.Mert rendes kapcsolatban őszinték egymással az emberek,de mivel ez nem az,nem tudom mennyire szabad őszintének lenni,mennyire szabad kitárulkozni,vagy a fontosabb dolgokat jobb elmondani ?
2017. júl. 29. 07:52
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Nekem van most egy szexkapcsolatom, én az elején elmondtam neki, hogy ez részemről csak szex, meg persze szoktam simogatni, bújni hozzá, alhat is nálam tőlem, de többet ne várjon.

Szerintem ennyit korrekt közölni, ne legyen félreértés. Amúgy néha beszélgetünk, mesél az életéről, bár engem nem nagyon érdekel. Meghallgatom persze, de nem kötnek hozzá érzések, egy nagyon hosszú kapcsolaton vagyok túl, képtelen vagyok perpill bármit érezni, csak hiányzik a szex, vele meg jó.

27n

2017. júl. 29. 08:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Ugyan azt lehet adni a másiknak egy szexkapcsolatban, mint bármely kapcsolatban, csak elvárni nem érdemes mást az intimitáson kívül.

31/f

2017. júl. 29. 08:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért a házasságot illik elmondani szerintem. :)

A többi dologra a válaszom az, hogy partnere válogatja. Én úgy vagyok vele, hogy aki érdeklődik irántam, annak nyilván jobban megnyílok és szívesen elmondom a dolgaimat. Persze tőle is kérdezek. De van, akivel nem lehet beszélgetni rendesen, akkor meg minek mondjam. Egyébként lehet nagyon őszinte kapcsolatot is kialakítani intim viszonyban, nem veszítesz semmit vele, sőt, szerintem ez jobb érzés. Persze a határokat meg kell húzni szavakkal és tettekkel, hogy a másik ne értse félre.

2017. júl. 29. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút fakultatív, hogy mit mondasz el a múltadból és mit nem. El lehet mesélni dolgokat, amiket érdekesnek tartotok, végül is nem fekszetek gondolom némán egymás mellett. De nem kötelező. Amit viszont fontos elmondani, ami konkrétan érinti a viszonyotokat, például hogy van-e mellette párotok, vagy bejött-e valaki új a képbe, vagy hogy párhuzamosan van-e néhány szexpartneretek. Ezek ismeret befolyásolhatja a partnered hozzáállását ehhez az egészhez, úgyhogy illik tudnia róla...
2017. júl. 29. 09:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
"Mert rendes kapcsolatban őszinték egymással az emberek" Akkor ti most nem éltek együtt a párjaitokkal rendes kapcsolatban. Várj kitalálom. Ez teljesen más igaz?
2017. júl. 29. 10:50
 6/6 Erika.Csavaros válasza:
Ha az elején korrektül tisztáztátok hogy mi a dörgés és senki nem éli magát bele "illúziókba" akkor az említett tényezők a felek hozzáállásának függvénye.
2017. júl. 29. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!