Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólagos intim viszonynál fontos-e ilyen dolgokat elmondanom?
Nekem van most egy szexkapcsolatom, én az elején elmondtam neki, hogy ez részemről csak szex, meg persze szoktam simogatni, bújni hozzá, alhat is nálam tőlem, de többet ne várjon.
Szerintem ennyit korrekt közölni, ne legyen félreértés. Amúgy néha beszélgetünk, mesél az életéről, bár engem nem nagyon érdekel. Meghallgatom persze, de nem kötnek hozzá érzések, egy nagyon hosszú kapcsolaton vagyok túl, képtelen vagyok perpill bármit érezni, csak hiányzik a szex, vele meg jó.
27n
Ugyan azt lehet adni a másiknak egy szexkapcsolatban, mint bármely kapcsolatban, csak elvárni nem érdemes mást az intimitáson kívül.
31/f
Azért a házasságot illik elmondani szerintem. :)
A többi dologra a válaszom az, hogy partnere válogatja. Én úgy vagyok vele, hogy aki érdeklődik irántam, annak nyilván jobban megnyílok és szívesen elmondom a dolgaimat. Persze tőle is kérdezek. De van, akivel nem lehet beszélgetni rendesen, akkor meg minek mondjam. Egyébként lehet nagyon őszinte kapcsolatot is kialakítani intim viszonyban, nem veszítesz semmit vele, sőt, szerintem ez jobb érzés. Persze a határokat meg kell húzni szavakkal és tettekkel, hogy a másik ne értse félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!