Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít? (fontos! )
Annyi az alap sztori, hogy jelenleg távkapcsolatban élek egy fiúval.
Többször találkoztunk is, és beszélgettünk már az össze költözésről is. Benne lenne, de sajnos nemrég rúgták ki.
A távolság miatt meggyengült a bizalmunk egymás iránt, tehát ő is néha kételkedik, és én is benne.
Az egyik, hogy megbeszéltük, hogy a következő találkozón kiírjuk facebookra hogy kapcsolatban állok vele, ő meg velem.
Mikor rákérdeztem, hogy miért írjuk ki most semleges választ adott, hogy nem tudja ezt megmagyarázni.
Annyiban hagytam a dolgot, viszont baszta a csőrömet.
Egyik jó bnőm akit ő nem ismer, megkérdtem hogy vegye fel ismerősének, és írjon rá.
és itt jön a java!! mikor rákérdeztünk hogy "ilyen jó pasinak hogy hogy nincs bnője?" egyszerűen megválaszolta "jó kérdés"
Persze hogy ne legyen feltünő rögtön kérdeztük hogy benne lenne-e egy taliba, és arra is igent mondott majd elköszöntünk tőle mert dolgozni ment a bnőm.
Szal itt már lehetne gyanakodni, hogy hűtlen? Hiszen simán rávágta h nincs bnője miközben én itt vagyok....
csak normális válaszokat kérek.
Ez egyáltalán nem számít megcsalásnak. Hisz a barátnőddel még csak nem is találkozott.
Hogy ezen kívül ő a mindennapjaiban lépett-e félre, azt mi nem tudhatjuk...
A távkapcsolat amúgy ilyen. Ő itt, te ott, néha találkoztok és a mindennapjaitokban meg hogy mit csináltok, az nem feltétlenül derül ki a másik számára.
Mindenesetre nem hiszem, hogy annyira komolyan benne lenne a barátod ebben a dologban. Mert ha én szeretek valakit, ha én együtt akarok lenni valakivel, akkor jöhet bárki, engem nem érdekel. És ha olyankor megkérdezik, hogy egyedülálló vagyok-e, akkor egyértelműen nem ilyen választ adok, mint a te barátod adott.
én már a megcsalás szándéka miatt is dobtam ki pasit...:) csak idő kérdése lett volna, és megteszi. Semmilyen kamu magyarázat nem érdekelt.
nálad is ez van. simán letagadott, mikor volt rá lehetősége, hogy randizhat valakivel....szánalom
27/N
a nagy megbeszélés félő hogy ennyiben merül ki:
ő hárít: "ugyanmá' csak bohóckodtam... én csak és csakis téged szeretlek bizisten..senki más szóba sem jöhet..."
mire te:"Oh de megnyugodtam hogy is kételkedhettem benned szerelmem..pusz-pusz áhhh yeh-yeah!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!