Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőm nem szereti ha erotikusan közeledek hozzá. Többször is bepróbálkoztam(10-15 alkalommal) és elment tőle a kedvem. Amúgy nagyon jó kapcsolatban vagyunk szerintem. Ennek ellenére egyre azon kapom magam hogy más lányokat nézek meg úgy mint a kapcsolat előtt.2013. nov. 7. 22:18
1/10 anonim válasza:
mit jelent számodra az erotikus közeledés ?
2/10 A kérdező kommentje:
Szeretnék örömet okozni neki, ki szeretném elégíten. Párszor sikerült eljutni a bugyiba, de már 2 hónapja nem engedett semmi ilyesmit.
2013. nov. 7. 22:24
3/10 anonim válasza:
Lehet betegsége van ott lent és így most nem akarja, talán meg kellene tőle kérdezni, hogy mi a baja, miért nem akarja. :)
4/10 anonim válasza:
Ki hány éves a sztoriban?
Amúgy jobb ha szakítasz.
5/10 A kérdező kommentje:
16/l és 18/f... Nem szeretnék emiatt szakítani.
2013. nov. 7. 22:35
6/10 anonim válasza:
Akkor netán hagyd békén??
De szerintem egyébkén egyikőtök itt nem szereti a másikat. A csak ha nagyon odalenne, engedné, te meg biztosítanád felőle, hogy nem lesz semmi gond, és figyelsz rááá...De lehet ezt nem teszed meg, lehet nem is vagy figyelmes, ezért nem akarja..
8/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi...
2013. nov. 7. 22:41
9/10 anonim válasza:
Nos, és a kapcsolat egyéb területein mennyire teszitek oda magatokat? Vagy mindig csak otthon ültök, és próbálsz bejutni a bugyiba? Nem mind egy...
10/10 anonim válasza:
Egészséges szexusú hímnemű lény vagy. A barátnőd meg már elhúzta az orrod előtt a mézesmadzagot. Hát még szép, hogy szeretnéd! Mi lenne, ha elbeszélgetnétek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!