Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fontos lettél nekem! " Megcsalt?
a pasim ezt az üzenet írta egy másik nőnek sms-ben.
szerintetek legyek féltékeny?
Te döntöd el, hogy az leszel-e vagy sem?
Akkor nem vagy az.
Esélyes.. de lehet baráti tisztelet, szeretet is.
Honnan kellene tudnunk? Oda mész hozzá, megmondod neki, hogy bocs, akár tetszik akár nem, megláttam az SMS-t a telefonodban, válaszolj, megcsaltál?
Lehetsz.Mondjuk nálam inata lapátra kerülne ha kotakodna a telefonomban.De attól még lehet persze féltékeny.
Csak azt nem értem mi a faxnak kapcsolat annak aki semmi bizalimra nem képes? Ha rászolgált,hogy kutakodni kelljen minek vagy vele ,ha nem akkor meg mi a faxt kutakodsz?
szó sincs kutakodásról!
a másik nőnek és nekem van egy közös barátunk, tőle tudom (mert jóindulatúan figyelmeztetni akart), hogy a párom írt neki, mert a nő elmondta neki.
köszi
végre egy normális válasz
igen, arra vagyok kíváncsi, hogy ti pasik, mondanátok-e ilyet egy másik nőnek, miközben csajotok van?
és ha mondanátok, milyen érzelem lenne mögötte?
első körben bizonyosodj meg szerintem az állítás igazáról mielőtt konkrétan meggyanúsítod a pasid azzal,hogy kikacsintgat.
Ez az ismerős ismerőse simán lehet szarkavarás,nem feltétlen kell készpénznek venni.
Ha tényleg ezt írta neki akkor valószínűleg többet is tud a léányzó mesélni mert ez az üzenet nem keletkezhetett a semmiből,biztos van előzmény.
lécci, most hagyjuk azt a részt, h. milyen úton jutottam az információhoz.
engem az érdekel, hogy ez a mondat elhangozhat-e ffi. és nő között, ha nincs alakulóban köztük semmi szerelmi szál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!