Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » "Fontos lettél nekem! " Megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Fontos lettél nekem! " Megcsalt?

Figyelt kérdés

a pasim ezt az üzenet írta egy másik nőnek sms-ben.

szerintetek legyek féltékeny?

2017. máj. 10. 22:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Hány válaszoló után nyugodnál meg? Ha ideírnák 10 en, hogy az orális szex nem megcsalás, akkor nem bánnád hables.zopnák a pasidat?
2017. máj. 11. 14:18
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem sanszos.

Ha nem is fizikailag de érzelmileg lehet.

2017. máj. 11. 15:08
 23/30 anonim ***** válasza:
lehet :(
2017. máj. 11. 21:12
 24/30 anonim ***** válasza:

mondjuk nekem a fiú haverom mondott ilyet, és nekem is van egy nagyon közel álló BARÁTOM csak barát, és annyira hasonloak vagyunk és nincs köztunk semmi:)

és nekem is ő is nagyon fontos, de a páromat meg szerelemből szeretem

2017. máj. 11. 21:14
 25/30 anonim ***** válasza:
Ne legyetek már ilyen kib.szott naivak. Ha csak barátikag fontos lesz egy nő egy férfinek akkor arról a feleségének is tudnia kéne nem?
2017. máj. 11. 21:43
 26/30 anonim ***** válasza:
"fontos lettél nekem" = "dugnálak, minta lopott biciklit minden létező pozitúrában"
2017. máj. 12. 08:16
 27/30 anonim ***** válasza:
A közösierős mondta el neked sztem eleve az a csaj àll a dolgok mögött tudhatta sejthette hogy ugy is eljár a szàja és elmondja neked vagy direkt a csaj mondta el a közösismerősötöknek hogy ő mondja el neked és ezàltal kidobod a pasidat és ő majd ràhajt szépen!
2017. máj. 12. 16:46
 28/30 A kérdező kommentje:

el lehetne szakadni a összeesküvés-elméletektől

csupán a mondatra voltam kíváncsi, és hogy elhangozhat-e sima barátság esetén.

a többi nem tartozik rátok.

2017. máj. 12. 16:53
 29/30 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Igen lehet csak baráti.

Nekem is van olyan fiú barátom aki írt ilyeneket.Pedig nekem és neki is van párja.

De a legjobb barátok vagyunk. És soha nem volt és nem is lesz semmi köztünk.

2017. máj. 21. 13:01
 30/30 A kérdező kommentje:

a gond, h. nekem soha nem lett bemutatva ez a nő úgy, mint a párom legjobb vagy akármilyen barátja.

eddig a létezéséről sem tudtam.

2017. máj. 22. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!