Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » "Fontos lettél nekem! " Megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Fontos lettél nekem! " Megcsalt?

Figyelt kérdés

a pasim ezt az üzenet írta egy másik nőnek sms-ben.

szerintetek legyek féltékeny?

2017. máj. 10. 22:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Hogy konkrétan szerelmi szál van-e alakulóban passz,de a faszi biztos,hogy nem közömbös ha ilyet ír.Több mint valószínű,hogy ugrana a lehetőségre ha adódna rá alkalma,valószínűleg kapcsolat szinten is.
2017. máj. 11. 08:39
 12/30 A kérdező kommentje:
miért, egy pasi nem írhat ilyet egy nőnek, akit csak emberileg szeretett meg?
2017. máj. 11. 08:58
 13/30 anonim ***** válasza:
78%

Miért te írnál ilyet egy férfinek? Én nő vagyok de nem mondanék ilyet egy olyan férfinak aki nem érdekel. Lehet hogy nem csalt meg de valami kialakulóban van.

Én valahogy rákérdeznék.

2017. máj. 11. 09:27
 14/30 A kérdező kommentje:

rákérdeztem már, de azt mondta, hogy csak emberileg értette.

ezen pörgök azóta is.

szeretném elhinni, de nőként én sem mondanék ilyet egy pasinak, akit csak emberileg...

ezért vagyok itt kíváncsi pasik válaszára, hogy ők mondanának-e ilyen egy másik nőnek, aki nem a párjuk?

2017. máj. 11. 09:37
 15/30 anonim ***** válasza:
Fizikaliga lehet nincs semmi és nem is tenné meg, azonban az látszik ebből, hogy lelkileg viszont igen, elkezdett másfelé kacsingatni lelki síkon. Ez a rosszabb. Az első alkalommal lelép ha jobbat talál akivel lelki síkon jól érzi magát, nem is kell fizikai kontakt. Ha féltékeny típus Vagy, akkor megölöd a szerelmed. Hány olyan eset van,hogy egy pasi tényleg szerette a nőt, nem akarta megcsalni, aztán az állandó oktalan féltékenység miatt megromlott a kapcsolat és tényleg megcsalta a nőt és lecserélte. És igen, nem mindegy hogyan jutottál az infóhoz, ha kutakodtál, nyomoztál utána, normális pasi kivág ezért egyből.
2017. máj. 11. 09:49
 16/30 anonim ***** válasza:
Én nem pörögnék ezen sokat, de azért nyitva tartanám a szemem. Ha baj van, akkor lesznek még jelek, talán egyértelműbbek is, ráérsz akkor lépni szerintem.
2017. máj. 11. 09:51
 17/30 A kérdező kommentje:

"És igen, nem mindegy hogyan jutottál az infóhoz, ha kutakodtál, nyomoztál utána, normális pasi kivág ezért egyből."

már mondtam, hogy egy közös baráton keresztül, aki NEM SZARKAVARÓ, hanem mikor megtudta, jószándékkal segíteni akart, és nem elhallgatni.

a párom is tud arról, hogy számomra kiderült ez az sms-e, és azt is tudja, h. kitől.

nyílt kártyákkal játszom, rögtön rákérdeztem, h. mi van.

ami miatt bizonytalan vagyok, hogy simán lehet, hogy megszégyellte magát, és amiatt mondta, hogy csak emberileg.

2017. máj. 11. 10:10
 18/30 anonim ***** válasza:
26%
Jó szándékkal. Na ja, a pokolba vezető út is azzal van kikövezve. Aki annyira szántszándékú nem szól bele más dolgába és jó szándékból sem mond el olyat, ami lehet semmiség, akinek elmondja lehet többet gondol bele, elkezd agyalni, rágni oktalanul a másik fülét stb. Többet árt vele, mint használ. Jelen esetben Te, mert most ezen agyalsz. Ez nem jó szándék, ez szarkavarás, ha igaz akkor is. Fiatal a lehetsz, tanuld meg aki megakar megcsal, ha okos úgy sem tudod meg, kér ezen agyalni, azzal foglalkozz ami van, Veled milyen és ne rontsd el Te magad. Ha meg megcsalt el nem szégyellte magát azt tuti, de valamit mondania kellett, amit egy nő bevesz, mert be akar venni.
2017. máj. 11. 11:01
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Most le fognak pontozni, de én nagyon kiakadnék ezen. 2 opció lehetséges:

- nem volt még köztük semmi, a pasid csak nyomja a csajozós szöveget

- megcsalt és folytatná

Mindkettő gáz. Én számon kérném.

2017. máj. 11. 11:21
 20/30 anonim ***** válasza:
87%

Egy pasi nem ír barátkozási szándékkal ilyet a csajnak, az tuti. Kezdjük ott, hogy evolúció bácsi nem azért választotta külön a nemeket, hogy BARÁTKOZZANAK egymással. Isten sem azért teremtette Ádámot és Évát, hogy barátai legyenek egymásnak. Szaporodjatok, sokasodjatok...!

Szóval nyugodtan legyél féltékeny! De a pasi visszatartásának nem az a módja, hogy beszélsz vele. Az ilyen helyzetből kiutat keres férfiember, és akár csillagot is lehazudja az égről, csak hagyd már békén. A hűségért tenni kell, kérdező. Az nem tulajdonság, hanem egy állapot, amit neked kell tudni fenntartani a párodban, mint ahogy ő is fenntartja benned.

2017. máj. 11. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!