Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fontos lettél nekem! " Megcsalt?
a pasim ezt az üzenet írta egy másik nőnek sms-ben.
szerintetek legyek féltékeny?
Miért te írnál ilyet egy férfinek? Én nő vagyok de nem mondanék ilyet egy olyan férfinak aki nem érdekel. Lehet hogy nem csalt meg de valami kialakulóban van.
Én valahogy rákérdeznék.
rákérdeztem már, de azt mondta, hogy csak emberileg értette.
ezen pörgök azóta is.
szeretném elhinni, de nőként én sem mondanék ilyet egy pasinak, akit csak emberileg...
ezért vagyok itt kíváncsi pasik válaszára, hogy ők mondanának-e ilyen egy másik nőnek, aki nem a párjuk?
"És igen, nem mindegy hogyan jutottál az infóhoz, ha kutakodtál, nyomoztál utána, normális pasi kivág ezért egyből."
már mondtam, hogy egy közös baráton keresztül, aki NEM SZARKAVARÓ, hanem mikor megtudta, jószándékkal segíteni akart, és nem elhallgatni.
a párom is tud arról, hogy számomra kiderült ez az sms-e, és azt is tudja, h. kitől.
nyílt kártyákkal játszom, rögtön rákérdeztem, h. mi van.
ami miatt bizonytalan vagyok, hogy simán lehet, hogy megszégyellte magát, és amiatt mondta, hogy csak emberileg.
Most le fognak pontozni, de én nagyon kiakadnék ezen. 2 opció lehetséges:
- nem volt még köztük semmi, a pasid csak nyomja a csajozós szöveget
- megcsalt és folytatná
Mindkettő gáz. Én számon kérném.
Egy pasi nem ír barátkozási szándékkal ilyet a csajnak, az tuti. Kezdjük ott, hogy evolúció bácsi nem azért választotta külön a nemeket, hogy BARÁTKOZZANAK egymással. Isten sem azért teremtette Ádámot és Évát, hogy barátai legyenek egymásnak. Szaporodjatok, sokasodjatok...!
Szóval nyugodtan legyél féltékeny! De a pasi visszatartásának nem az a módja, hogy beszélsz vele. Az ilyen helyzetből kiutat keres férfiember, és akár csillagot is lehazudja az égről, csak hagyd már békén. A hűségért tenni kell, kérdező. Az nem tulajdonság, hanem egy állapot, amit neked kell tudni fenntartani a párodban, mint ahogy ő is fenntartja benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!