Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A jó szex mennyire fontos egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó szex mennyire fontos egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mivan akkor ha egy lány nem tudja teljesen kielégiteni a fiut? fiuk ha szerettek egy lányt és jo a szex meg minden akkor megtudnátok csalni? ha igen miért??

és ha van szex de nem olyan jo, vagy a fiu érzi hogy mondjuk volt ennél már jobb nőm is akkor megcsaljátok?

És miért van az hogy inkább megcsaljátok a párotokat ahelyett hogy szakitotok? ha jo a szex de nincs szerelem csak megszokas akkor meddig müködhet? Egy szerelem mitol tud elmulni?

2015. szept. 17. 22:52
 1/6 RRR ***** válasza:

a jó szex az nagyon

ha jó és sok ,nem

talán

ha valaki csal ,de nem szakít az ezer és egy ok lehet

pl:kényelmes,fél az újtól,csak a szex rossz....stb stb

bármeddig

az időtől,meg nem értés,kevés szex,veszekedések múlik leginkább

2015. szept. 17. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Jó szex nélkül nincs kiegyensúlyozott kapcsolat!!!!

Ha mindkét fél hűséges és nem tudják kiélni szexuális vágyaikat, fantáziájukat akkor ott idővel elszakad a fonál, valamelyik fél továbblép és megkeresi azt amire vágyik. Az ösztöneink és vágyaink motiválnak minket, ez a mozgatórugó, ennek érdekében cselekszünk....és ha valami nem megy akkor továbblépünk. A gerincesebb emberek először szakítanak és utána keresgélnek, a kapcsolatfüggők kikacsintanak a fedezékből hátha van jobb lehetőség....

37F

2015. szept. 17. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Alap.
2015. szept. 17. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Elég fontos.

Nekem volt már ennél jobb nőm, de annyira szeretem, hogy ha nem olvasom a kérdést eszembe se jut.

Majd alakul ez is, talán.

2015. szept. 19. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem fontos, hogy a pár hagyjon időt egymásnak, és minél jobban összecsiszolódjanak, akkor lesz jó a szex.

Viszont nem a szex a legeslegfontosabb.

Nem igaz, ez egyszerűen nem így van.

Nem elhanyagolható, szép, jó, a harmónia része, de nem akkora cucc az egész, mint manapság amekkora jelentőséget tulajdonítanak neki.

Aki azt vallja, hogy az ösztöneink és vágyaink motiválnak, az nagyon alacsony szellemi és intelligencia nívón leledzik. Vagy még csak túl fiatal, ezesetben persze nem buta, csak még nem elég tapasztalt.

Eddig hat partnerem volt, a mostani a hatodik, és nem tudom, milyen az, amikor nem jó a szex, nekem mindig jó volt, és a partneremnek is, mert mindketten tekintetbe vettük a másik idejét, szokásait, és elég időt adtunk egymásnak, közösen döntöttünk, és szerettük a másikat.

Nem akarok eltérni a témától, de szerintem ez lehet az oka, hogy mindegyik exemmel normális maradt a viszonyunk.

Szerintem ez a fontos, a másik embert látni, és nem ösztönlény módra, abból nem alakul ki hosszútávon semmi.

2015. szept. 22. 02:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha jó a szex akkor nem tudnám megcsalni, ha kevés meg jó volt, de neki már nem fontos akkor igen akkor is ha szeretem. 38/F
2015. szept. 23. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!