Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős hapsi vevő lenne egy kis szexre, érdemes elmondanom neki, hogy szűz vagyok? 26/N
Egyre jobb, ahogy kiderülnek a dolgok. Az egyik oldalon ott van egy vallásos, képmutató, konfliktuskerülő, hazug, gerinctelen csaló, aki gyáva módon úgy próbál lefektetni egy nőt, hogy másokra ken mindent (beleerőszakolták a hazasságba, jaj szegénykém). A másik oldalon pedig egy szűznek álcázott rib.nc, aki alig várja, hogy meg.d.ugja egy ilyen sza.rházi féreg.
Ismertem 2 ilyet, pont ahogy leírtad magatokat, annyi különbséggel, hogy ott a pénz erőssen bejátszott (ingyen utazások, ajándékok, ingyen lakhatás, 0 költség).
De ahogy látom, itt is bejátszik a pénz:
"Az apja nagyon okos ember (zsidók) a 2. kerületben van a villájuk, rengetegszer vannak meghívott vendégek (persze ez csak az üzleti élet miatt) amit a fia is átvesz"
A legócskább indoklás, amit írtál a saját gerinctelenséged védelmére.
Kérdező, írj privátot, én egyedülálló vagyok, mások szerint jóképű.
Majd én segítek rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!