Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha kicsit kiábrándított amit csinált? 22L

Figyelt kérdés

A barátommal és a barátainkkal elmentünk szórakozni és a szórakozóhelyen amíg nem volt ott a barátom nagyon rámmászott egy pali. Először próbáltam ignorálni, de nem ment el. Egyszer csak alámnyúlt... de elég rendesen. A barátom pont akkor ért vissza és látta. A legnagyobb meglepetésemre viszint nem csinált semmit.

Nem kérte számon és semmi csak megfogta a kezem és arrább húzott!

Hogy lehet valaki ilyen nyulbéla hogy hagyja hogy a barátnőjét szabadon fogdossák idegenek?

Nagyot csalódtam benne.

2020. júl. 16. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 A kérdező kommentje:

Jó lenne, ha befejeznétek ezt a nyomorúságos beszólogatást.

Én vagyok belőletek kiábrándulva. 😁

Puhapötsű brigád.

2020. júl. 17. 13:02
 72/75 anonim ***** válasza:
86%

Te is egy rakás szerencsétlenség vagy!

Idegeneket kérdezel, ahelyett, hogy a pároddal beszélnéd meg!

N28

2020. júl. 17. 13:26
 73/75 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon elfajult ez a "beszélgetés". Igazából azért értelmetlenek az ilyen kérdések, mert a Kérdező már korábban kialakította az álláspontját és csak önigazolást keres. A magam részéről, ha felteszek egy kérdést, valóban kíváncsi vagyok minden véleményre, hiszen azért kérdezek, mert nem tudom a választ, vagy bizonytalan vagyok.
2020. júl. 20. 20:40
 74/75 A kérdező kommentje:
74 Akkor tegyél fel egy kérdést és leírok neked 123 szor egy személyeskedő sértést, majd mondjad hogy mennyire érdekelnek ezek téged.
2020. júl. 20. 21:52
 75/75 anonim ***** válasza:
100%
75. Tény, hogy egyesek neked támadtak, viszont kaptál normális válaszokat is bőven, többek között tőlem is, amiben semmilyen személyeskedés nem volt.
2020. júl. 21. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!