Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fingás nőietlen, és kiábrándító, de mit csináljak, ha együtt vagyunk napokig, és minden este nagyon fáj a hasam a visszatartástól?
Az nem tűnik teljesen működő dolognak, hogy menjek ki a vécére, mert próbáltam már csomószor, hogy visszatartottam, aztán mikor kimentem, már nem jött...
Ha meg jön, kihallatszik.
Az se jó, hogy halkan, mert büdös.
Az meg, ha mondom, hogy most elvonulok kicsit fingani, ugyanolyan kiábrándító...
Azért kérdem, mert akikkel erről beszéltem mind egytől-egyig azt mondták, hogy azzal őrzöm meg a nőiességemet, ha nem fingok sok idő után sem, stb... és már komolyan tök rosszul érzem magam emiatt.
Ha nem is nyomok rá, de én elszoktam engedni, meg fordítva is igaz.
Párom megszokta :)) de mindig kinevet :D
Gratulálok a cikk írójának... kívánom találjon magának egy értelmes nőt.. valamint sok sikert is kívánok hozzá.
Ha van véleményed a dologról mért kérdezed meg ha nincs mért nem fogadod el a válaszokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!