Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig együtt fürödtök/tusoltok este a párotokkal, ha van rá lehetőségetek?
Ha igen, akkor milyen hétköznapi dolgokat mertek a másik előtt megtenni? pl.: borotválkozás (akárhol)
Esetleg van, hogy segítetek a másiknak pl. hátat mosni?
Ha nem, akkor miért nem? És ha igen, akkor miért igen?
egyutt szinte sosem furdunk, de az nem gond, hogy egymas elott borotvalkozni, besegiteni a furdesbe, stb.
mondjuk el tudnam viselni, ha lenne kozos furdes is :)
Mi is együtt szoktunk sőt néhányszor gyertya meg bor is társul a fürdés mellé és még egyéb dolgok. :)
Nagyon jó dolog amúgy főleg a mai világban amikor, a telefon nélkül nem tud élni az ember. Itt egy órás fürdés, zavartalan beszélgetés, borozgatás, meztelenség mindenképpen nagyon hasznos egy kapcsolatban.
mi együtt élünk, de nem fürdünk mindig együtt. a kád túl kicsi, hogy fürdéskor ketten kényelmesen belefeküdjünk, zuhanyozni meg elég kényelmetlen ketten, mindig arra várni, hogy a másik befejezze a szappan leöblítését :D néha szex után, utójátékként megesik, de ritka.
valamiért a barátom nem szereti, ha borotválkozás közben látom, én meg kicsit úgy érzem, hogy a szőrtelenítés nem az ő szemének való :D de még nem vagyunk együtt olyan régóta, lehet, hogy csak ezért érzem ezt :)
de gyakran vagyunk együtt a fürdőszobában, ő fogat mos, stb, én zuhanyzom, vagy fordítva. egyszer zuhanyzás közben bejött, és pisilt is mellettem. furcsa érzés volt, én szégyenlős pisilő vagyok, valahogy sose tudnám rávenni magam :D
mi az intimitást másképp hozzuk be a kapcsolatba, a fürdőszoba valamiért kimarad a buliból :) majd amikor átköltözünk egy nagyobb házba, a sajátunkba, akkor hatalmas kádat rakunk a fürdőszobába, és biztos, hogy sokat fürdünk majd együtt :D de arra még sajnos várni kell néhány évet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!