Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha kicsit kiábrándított amit csinált?
22L
Figyelt kérdés
A barátommal és a barátainkkal elmentünk szórakozni és a szórakozóhelyen amíg nem volt ott a barátom nagyon rámmászott egy pali. Először próbáltam ignorálni, de nem ment el. Egyszer csak alámnyúlt... de elég rendesen. A barátom pont akkor ért vissza és látta. A legnagyobb meglepetésemre viszint nem csinált semmit.
Nem kérte számon és semmi csak megfogta a kezem és arrább húzott!
Hogy lehet valaki ilyen nyulbéla hogy hagyja hogy a barátnőjét szabadon fogdossák idegenek?
Nem nézlek r*bancnak. Aki nekem alám nyúlt kb 20 cm-rel magasabb volt és jóval erősebb, mint én. Mégis mikor alám nyúlt kapásból azonnal megkapta, amit megérdemelt. A saját biztonságodért te vagy felelős elsősorban. Mi lett volna, ha nem akkor jött volna a barátod?
2020. júl. 16. 22:13
22/75 anonim válasza:
16: nem, pont hogy az Éjjel-Nappal Budapestet néző (vagy esetleg még latin szappanoperákat néző) nők hiszik azt, hogy akkor szereti őket igazán egy férfi, ha beleállnak mindenféle balhéba miattuk. A kultúrembereknek pont elég, hogy kimenekített határozottan, és nem állt le méregetni meg nézegetni. Gondolod, hogy ott megállt volna egy olyasmi ember, aki simán letaperolt? Könyörgöm már. Kultúrember látja, hogy az ilyennel nem áll le, arrébbáll, ennyi. A putrisok kezdenek el még ott janiskodni (valahogy ilyen insta baddie / Lil G jellegű "igényes" csajnak képzellek el a leírás alapján).
2020. júl. 16. 22:14
23/75 anonim válasza:
20.
De akkor is max a rendőröket hívhatja rá, ez az egyetlen intelligens megoldás. A primitív "ooga-booga verekeggyünk mán" nem értelmes dolog.
2020. júl. 16. 22:14
24/75 A kérdező kommentje:
#23 Remélem rendőrt hívsz akkor is ha a liftben mögéd áll egy b#@uzi és megfogja a segged és nem küldöd el melegedni máshova.
2020. júl. 16. 22:17
25/75 anonim válasza:
22 vagyok: azt bele akartam írni, csak kihagytam, hogyha morcosan ránéz a barátod arra az alakra, akkor jön az, hogy "mitnéző?", aztán a bunyó. Na már most, neked a lelkiismereted tiszta lenne, ha utána pépesre lenne verve a barátod csak azért, mert szerinted az nem elég férrrrrrfijjjjas, hogy nem nézett rá, amikor elmenekített? Tiszta dedó.
2020. júl. 16. 22:18
26/75 anonim válasza:
Amúgy meg nőként engem is zaklattak már szexuálisan, fogdosták a seggem - legalább annyit megcsináltam, ha pofon nem is vágtam, hogy leordítottam a fejét és elfutottam (156 centis, 60 kilós csaj voltam akkor, a pasas meg kb. 190 centi és 130-140 kiló ránézésre). Ha benned annyi nem volt, hogy visszaszólj, mert annyira bef.tál, akkor miért várod el a pasidtól, hogy veszélyztesse magát miattad..
2020. júl. 16. 22:20
27/75 anonim válasza:
Ha a barátnőmmel történt volna ez, magamat ismerve menetből állcsúcson vágtam volna a trógert. Jó esetben elájult volna, a szórakozóhelyről viszont kidobnak, közben lehet, hogy meg is vernek. Szóval, így vagy úgy, de balhé lett volna, rosszabb esetben most kórházban lennék. Neked ez így megfelelne, Kérdező? Megérné?
2020. júl. 16. 22:25
28/75 anonim válasza:
De legalább ideges volt? Kiakadt, hogy mit csináltak veled, vagy csak nézett, mint hal a szatyorban, hogy ez van?
Amúgy 160 centi sem vagyok, de mikor a nővéremet piszkálták, akkor ösztönből ellöktem a fazont olyan messzire, hogy nem talált vissza. Kicsit tényleg furi, hogy csúnyán sem nézett.
2020. júl. 16. 22:32
29/75 anonim válasza:
Oké, tegyük fel, hogy belement volna a pasid egy verekedésbe, belegondoltál mi lett volna, ha a másik srácnál kés is lett volna? A barátod legalább csinált valamit és arrébb húzott, ellentétben veled. Ha nem jött volna vissza a barátod azt is szó nélkül engedted volna, hogy megujjazzon? Más lenne a kérdés akkor, ha a srác tovább zaklatott volna, a barátod meg nem tett volna semmit.
2020. júl. 16. 22:37
30/75 anonim válasza:
Alapvetően a "probléma megelőzése" taktikát követem, közelébe sem kell kerülni olyan embernek aki ilyesmit tesz vagy tehet. Mindenkitől megtartani a kellő távolságot, liftbe be se szállok például, még egyedül sem, mert zárt hely ahonnan adott esetben nehéz kijutni. Inkább lépcsőzöm, kis tesi úgyse árt soha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!