Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha kicsit kiábrándított amit csinált? 22L
A barátommal és a barátainkkal elmentünk szórakozni és a szórakozóhelyen amíg nem volt ott a barátom nagyon rámmászott egy pali. Először próbáltam ignorálni, de nem ment el. Egyszer csak alámnyúlt... de elég rendesen. A barátom pont akkor ért vissza és látta. A legnagyobb meglepetésemre viszint nem csinált semmit.
Nem kérte számon és semmi csak megfogta a kezem és arrább húzott!
Hogy lehet valaki ilyen nyulbéla hogy hagyja hogy a barátnőjét szabadon fogdossák idegenek?
Nagyot csalódtam benne.
#29 Igen. Arra vártam éppen hogy megujjazzon.... Istenkém. 🤦♀️
Nem tudom feltűnt-e, de sok bpi szórakozó helyen átnézik a táskád és megtaperolnak mielőtt bemész.
"és megtaperolnak mielőtt bemész"
Ezt a repülőtéren is megteszik, motozásnak hívják. Jobb helyeken előírva, hogy csak azonos nemű végezheti.
Sőt a doktor is "taperol" a vizsgálat közben, a nőgyógyász vagy az urulógus pedig főleg.
#30 Életszerű.
#32 Külön köszönöm az iskolás alázást. ^^ Nem sikerült úgy tűnik érezni az iróniát. Ha nem jön a pasim akkor elmentem volna.
35.
Na, hamar kibukott a kérdés troll mivolta. A kérdező összes reakciója jellegzetes troll munka, eszerint is kell kezelni.
Az irónia nem ez. Kiforgattad a másik szavait, humorosnak nem volt az.
De akkor miért nem előbb mentél el? Direkt húztad az időt, hogy aztán villoghass, hogy majd kakaskodik miattad a srác? Hogy ő keverje magát veszélybe fizikailag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!