Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom ezt miért csinálja?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom ezt miért csinálja? Elég kiábrándító.

Figyelt kérdés

A baratom túrja az orrát. Régebben mikor oda néztem elkapta a kezet onnan de mostanra már látványosan csinálja, oda nézek és benne van az orrában az ujja, majd elpockoli... eléggé undorító ... és hiába nézek rá úgy hogy nem kene vagy mondom hogy mit csinalsz... a válasza “mi van?”. A másik meg az hogy mindig előttem fingik, van hogy pl ott fekszem mögötte és akkor úgy... én mindig vissza tartom de múltkor véletlenül nem sikerült és akkor meg lecseszett ... eléggé kiábrándító.... miért csinálja ezt?:/ volt olyan baratom aki mindig kiment kb a szobából ha pukizni kellett vagy o is vissza tartotta.. oké az nem egészséges de ezek szerintem gusztustalnok.

23N, 22F (1,5 éve együtt)

2018. márc. 4. 22:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

😂😂😂 Nekem ennyi mára...

Neveld meg azt a gyereket, fikázzon a vécén fingás közben, nehogymár...

2018. márc. 4. 22:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy vicces.. de engem tényleg nagyon zavar
2018. márc. 4. 22:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

A fingás engem nem zavar egyáltalán, de az orrtúrás igen. Az valamiért nagyon. Pedig van olyan lány ismerősöm is aki csinálja. ú

Amúgy inkább ez a gáz "én mindig vissza tartom de múltkor véletlenül nem sikerült és akkor meg lecseszett". Az uraságnak lehet, a nőből meg finom rózsaszín páraként távozzon minden.

2018. márc. 4. 23:06
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen, lehet hogy gaz amit csinalok hogy vissza tartom de én ilyen vagyok. Mások előtt nem csinalom.
2018. márc. 4. 23:08
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

A férfi hódít, a nő választ... :D Az, hogy ilyenek manapság a hódítások, amiket a nők választanak, még jobban kiábrándító.

Közöld vele, hogy moderálja magát vagy minden egyes ilyen alkalommal leöntöd egy pohár hideg vízzel.

2018. márc. 4. 23:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom Kérdező, nem akartalak megbántani. :)

Ha vigasztal olyan vagyok, mint te: nem fingok a párom előtt, mert engem feszélyez a dolog. Szóval ezt teljesen megértem.

És amúgy amit írtam nem viccnek szántam. Tényleg kérd meg rá, hogy ezeket privát helyen csinálja, a vécén, fürdőben, mert nem illik ilyet csinálni.

Tényleg kicsit úgy hangozhatott, mintha viccből írnám... De én ezt tenném.

2018. márc. 4. 23:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt: 1-es válaszoló voltam.
2018. márc. 4. 23:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem égetném magam ilyen pasival.
2018. márc. 4. 23:43
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Már csak az a kérdés, ha ekkora snájdig úriember, akkor mi fogott meg benne?
2018. márc. 4. 23:57
 10/15 anonim ***** válasza:
44%
Biztos nagy a farka.
2018. márc. 5. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!