Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy az édesanyám ne utálja a barátom?
Már több mint egy fél éve vagyok együtt a jelenlegi a barátommal és egyre rosszabb a kapcsolat, már annyira hogy nem hajlandó feljönni hozzám anyám miatt. Anyukám szerint engem a barátom csak kihasznál és nem szeret, azt várja, hogy mikor szakítok vele, mivel azt látja, hogy én se vagyok boldog, miközben miatta (anyám miatt) nem vagyok boldog. Kibeszélte a barátom háta mögött és végül megtudta a barátom. Tönkre megyek, hogy két tűz között vagyok, mit tegyek?
Azzal támisztja anyukám alá az állásontját, hogy nekem sose mondta a barátom, hogy szerelmes, meg hogy engem nem ugrál körbe, meg milyen már az, hogy szilveszterkor se jött el hozzám (300 km távolság) és, hogy valentinra se kaptam semmit (azt közösen megbeszéltük a barátommal, hogy mivel nem találjuk értelmét igy mi nem adunk semmit)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!