Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van abból, hogy a barátom kisajátít. Ezt el is mondtam neki, de totál úgy fogalmaztam, mintha meg akarnám csalni. Hogy magyarázzam el neki?
Egy nagy pofon után mondd meg neki, hogy ne nézzen ribinek.
De attól tartok, ezeknek nem hat semmi ilyesmi....csak azt ne írd, hogy maradsz vele, mert szereted!
Tök mindegy, ígyus úgyis azt hiszi, hisz azért nem enged himneművel barátkozni.
Betegesen féltékeny kategória, úgysem tudod neki megmagyarázni.
Annyit tudok erre mondani, hogy menekülj az ilyentől, de mindenesetre hosszú távra ne tervezz vele.
Nem ismerek minden részletet, de nekem is volt egy barátnőm akinek a palija nem bírta a fiúkat körülötte.
Mi is értetlenkedtünk, hogy miért ne lehetnének egy csajnak fiú barátai majd a későbbiekben a srác elmagyarázta, hogy az adott fiúkkal volt baja nem magával az illető nemével. Nem lehet, hogy nálad is inkább magát a személyeket nem bírja?
Ha viszont azért féltékenykedik, mert nem bízik meg benned akkor meg küld el gondolkodni melegebb éghajlatra.. Kérlek mi az, hogy annyi bizalmat nem fektet a kapcsolatotokba vagy beléd, hogy mozgás teret hagyjon neked? Amúgy is mi köze van ahhoz, hogy kivel barátkozol? Nem az ő barátai, hanem a tieid.
Állj a sarkadra és mond meg neki egyenesen, hogy ideje lenne vissza vennie. Nem azt kell vele megértetni, hogy nem így értetted hanem azt, hogy nem a rabszolgája vagy meg az alattvalója, hanem a barátnője, a társa!!
És te tényleg együtt vagy vele? Hát, akkor egészségedre.
Majd ha az első pofont megkaptad tőle, ne gyere ide nyávogni.
Az ilyeneknek nem magyarázkodni kell, hanem szakítani kell velük.
Egy kapcsolatban a bizalom alap, ha nincs, megette a fene. Nehogy már ő szabja meg, kivel barátkozhatsz és kivel nem! Nem vagy a tulajdona, nincs joga ehhez!
Egy jó tanács: addig lépj ki ebből a kapcsolatból, amíg nem durvulnak el a dolgok. Nem lesz vicces, ha csak azért mert rádnéz, vagy köszön neked egy fiú, ő rögtön nekiugrik, vagy téged is bántalmaz. Ez már átlépi a normális/elfogadható határt. (Én egyébként ilyen férfivel együtt sem lennék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!