Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarázzam el neki, hogy attól még ugyanúgy szeretem, hogy nem akarok hozzá költözni?
Ez mind igaz, de a kultúrát meg lehet szokni, fél-egy év alatt alap nyelvtudást magamra tudnék szedni, és középfokú angollal pedig már most rögtön tudna nekem állást szerezni, ami mivel már tanultam, és angolból érettségiztem is, így egy intenzív, 3 hónapos tanfolyam után ez is meglehetne, igazából már rég le is akarom tenni. El is tartana akár, de arról szó sem lehet, pedig az otthon p!tsavakaráshoz aztán meg igazán nem kell semmi (dehogynem, mert bolt, szomszéd, rokonok, hivatal stb. nem mintha megfontoltam volna). Nem is tudom... Mintha ezer éve kerültek volna szóba (részben közvetve) ezek a dolgok. Akkor még bátran vitáztam vele, és a lehetőség is oly távolinak tűnt. Még az is, hogy majd tényleg együtt legyünk...
Jaj... kezdem azt hinni, csak ürügyet keresek, magam se tudnám megmondani miért, hiszen más vágyam sincs, mint hogy együtt lehessek vele!
Arra gondoltam majd azt javaslom, idén még kihúzzuk azzal a 90 nappal amit vízum nélkül lehetek kint, jövőre meg majd meglátjuk. Egy kis nyelvtudást is magamra szedek addig, pénzt teszek félre, utána olvasok dolgoknak, egymást is mégjobban megismerjük.
És nem azért sírt, hogy zsaroljon. Egy friss tragédia és vita után közvetlenül jártam náluk, és egy kissé kiborult. Olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy úgy érzem soha többé nem szeretném őt úgy látni. Ezt nem úgy értem, hogy nem lennék ott neki, akkor is rohantam hozzá, talán úgy helyes, ha azt mondom, én nem szeretném ezt kiváltani belőle. Azóta nem vitázok apróságokon, finomabban kritizálom. Próbálok őszinte maradni, de nem is feleslegesen szítani a feszültséget.
Ó igen, és válik. Nem etet, ez már biztos. Ha minden igaz még őszig tart el. Azt hiszem azt is jó volna hagyni leülepedni. Ez, mondhatni egy igen erős érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!