Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy magyarázzam el neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy magyarázzam el neki, hogy attól még ugyanúgy szeretem, hogy nem akarok hozzá költözni?

Figyelt kérdés
Nem is az, hogy nem akarok... csak nem a legjobb az időzítés. Ő külföldi, és azon felül, hogy emiatt a dolog alapból macerás, most épp nem a legbiztonságosabb hely, ahol él, miatta is nap mint nap aggódom. Úgy volt kezdetnek vele töltök egy, max. két hónapot, de már ebben sem vagyok biztos. Ez nem kettőnkről szól, nem is az országáról vagy kultúráról, hanem politikáról meg terrorhelyzetekről. Ne értsétek úgy, hogy egy szörnyeteg és erőlteti, mert pont, hogy aggódna a biztonságom miatt és ezért megkérdezte biztos nem mondjuk-e le a munkát (hosszú sztori) és utána biztosan vele akarom-e tölteni a nyár hátralévő részét. Félt. De másrészt nemrég azt mondta alig várja, hogy együtt lehessünk. Ez persze természetes :) Én is nehezen birom nélküle. A szívem azt mondja, akár a pokolba is menjek utána, de... a józan ész mást mond. Neki is meg kell értenie. De ha elmegyek hozzá, és rákérdezné, belehalnék a csalódottságba a szemében, mikor kimondanám, hogy rettenetesen sajnálom, de most semmiképpen... És nem, ő a munkája miatt nem költözhet hozzám, így meg csak évi pár hetet, legjobb esetben pár hónapot lehetnénk együtt. Mit tehetek? Húzzam az időt? De a jövő sem biztos, hogy jobbat hoz. :(
2016. júl. 30. 00:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kerdezo, menj haza, rakd rendbe magad lelkileg, aztan miutan elvalt es rendbe rakta o is magat es az eletet, kezdjetek el a kapcsolatot. Addig felesleges a drama, felesleges az exszel csevegni, es felesleges a pasi ala adni a lovat hogy o is dramazzon, sirjon, konyorogjon meg erzelmileg zsaroljon. Szepen repulj haza, mert ugyis kellenek a turista vizas napjaid az ugyintezeshez. Inkabb koncentralj arra mert tapasztalatbol mondom hogy mire megerted hova, mikor es mar milyen papirral kell menni, az siman igenybe vesz egy honapot is :D. Sot. Inkabb a jovotokre koncentralj. Egy masik kulturaju parral bem ez lesz a legnagyobb kihivasotok a kapcsolatban, ezt nyugodtan elhiheted nekem. Plane nem Torokorszagban, ahol azert kicsit mindig nehez lesz kulfoldi nokent, es ha mar ezen itt ennyire dramaztok, akkor ott mit fogtok csinalni? Felesleges ennyire komolyan venni mindent mert 40 eves korodra egy lelki roncs leszel, Isztambulban kulonosen. Szoval, menj csak haza, kezdd tanulni a nyelvet (arra is ra fog menni tobb eved ugyis mire folyekonyan menni fog - szoval az is le fog foglalni), es nezd at az ugyintezest. Mindenkepp hasznosabb mint egyutt sirankozni a semmin.
2016. szept. 17. 07:01
 22/28 anonim ***** válasza:
Ja, ezt a penzen problemazast meg surgosen felejtsd el, mert ha a mindennapi eletben is ezt fogod csinalni, akkor hamar vege lesz a dalnak. Mas kulturaban nott fel a parod, itt nem felezzuk a mekcsiken arat fillerre, mas szerepekhez alkalmazkodik, es ha ott akarsz elni, ebbe neked is bele kell szoknod, es nem azon problemazni hogy "most en fizetem a reggelit", "meg nem akarjal megvenni engem", mert hosszutavon egy torok ferfi ennyi megalaztatast nem fog elviselni. Mert nekik ez az, nem pedig noi fuggetlenseg meg tarsai.
2016. szept. 17. 07:05
 23/28 A kérdező kommentje:

Nem McChicken, hanem a tizes papirzsepitöl, a beteten at minden. Egy magyar lanynak ez meglepö. Kb. Mintha az apad mindent alad rakna, pedig neked is telne mar ra. Fura. Soha nem feleztem kajat (ettermit, heti vasarlast igen) vagy mozit ferfival, mindig is meghivtak, nekem meg sikerült ezeket a fajta pasikat kifogni, de ha csak ranezek valamire, azt vehetem ugy, hogy mar meg is kaptam. Ez egy Europai nönek igenis komoly proba, es igen, neki is. Jo tudom örüljek, hogy telik neki ra, de azt se tudom, ha tenyleg munkat is talal majd a jövöben nekem (nem titkoltan protekcioval), a keresetem mire tudnam elkölteni. Komolyan. Erröl a szintröl beszelek. De mondtam, ezt mar csak ilyen nagyobb dolgoknal emlitem neki, hogy repülöjegy (mondjuk nem mondom, ha nekem nem telne ra, meg is lennek löve, ha neki se...), szazezrek utalasa a szamlamra, ö is utanam jön, biztos ami biztos, mikor intezek majd mindenfelet, akar itt kint is szerez nekem tanart, csak minel kevesebbet legyek nelküle. Edes egyebkent, es imadom erte, csak... nem igy lettem nevelve, ennyi, nekem ez olyan megalazo, mint neki mikor en egyaltalan csak lehetösegkent felhozom, hogy ezt elutasitsam.

Az exe a baratom lett, neki meg baratja maradt. De ahhoz, hogy a szemebe tudjak nezni, erösnek kell lenni. Es ragaszkodom hozza, hogy mig hivatalosan meg hazasok, nem fekszek le a ferjevel. Mindharmunk miatt.

De megörülök erte. Kell egy kis szünet, hogy levegöhöz jussak. Megigertem neki, hogy megprobalom, kijövök. De most... Ugy erzem, kigyulladok... Reggel is ugy ölelt meg, olyan termeszetes volt, ahogy magahoz huz, akkor eszmeltem, mikor mar az orrunk összeert. Es csak nezett, es nezett, gyötrö vaggyal, ereztem öt a csipömön, a böre forrosagat mindenütt, es a vilag legkellemesebb izzadsaggal kevert ferfi testszagat. Ha nem szolal meg, hogy ma ö föz kavet, en összeesek.

2016. szept. 17. 11:32
 24/28 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de igy nem ertem hogy minek mentel ki, ilyen katyvaszba. Mert most ez jo? Nekem is torok parom van, nem kell magyaraznod, hogy milyen szinten csinaljak ezt, pont ezert javasoltam neked azt amit - hosszutavra. Viszont tovabbra sem ertem minek vagy ott. Ez csak egyre rosszabb lesz, es mire odajutnatok hogy jo lehetne, agyi/lelki roncsok lesztek a sok feszultsegtol amit most generaltok feleslegesen.

Szoval nyugodj meg, es szerintem tenyleg menj haza. Hasznosithatod majd ertelmesebben is a mostani vizas napjaidat sokkal nagyobb boldogsagban, elotte pedig probalj inkabb a valodi kihivasokra koncentralni mert az a helyzet hogy meg azokrol fogalmad sincsen.

2016. szept. 17. 11:37
 25/28 anonim ***** válasza:
Bocsánat, így visszaolvasva kioktatónak tűnnek a válaszaim. Nem annak szántam őket semmiképpen, csak szeretnék neked segíteni, és mivel az ezután következő szakaszodon már átmentem úgymond így próbálom neked ezt a mostani szituációt máshogyan megvilágítani, de semmiképpen bántó szándékkal:)
2016. szept. 17. 11:44
 26/28 A kérdező kommentje:
2 het ebböl fix volt, a többit ö kerte, mindig csak megegyet :) Most egy honapot. De kenytelen leszek hazamenni, akar ürüggyel, de inkabb öszinten megmondva miert. Talan tulesnek a holtponton, de ilyen szimpla dolgon napi szinten stresszelni tenyleg felesleges.
2016. szept. 17. 11:54
 27/28 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem annak szantad.
2016. szept. 17. 14:50
 28/28 A kérdező kommentje:
Kerdezhetek vmit?
2016. szept. 17. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!