Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelentettem a férjemnek, hogy válni akarok, mivel megcsalt engem. Ledöbbent és a telefonba mondta hogy szeret engem ugyanúgy? Most ezt mire véljem?
egy idiótához mentél feleségül.
majd jön a szöveg, hogy ez "csak egy botlás volt", "többet nem történik meg", bla bla bla
A te fejedben van sötét köd. Mint az éjszaka.
Persze hogy szeret. Imád, te vagy a mindene, de más nőt kúrogat, de csak cselédnek kellesz már. Mi kell basszus, hogy felnyíljon kicsi lecsukott szempillád?
Eddig úgy gondolta, hogy türelmes birkaként fogsz tűrni, amíg kiéli magát, és te ott leszel addig talonban.
Most leesett neki, hogy nem olyan egyszerű.
Ne hátrálj meg, mert ha most visszatáncolsz, megtanulja, hogy bármit megtehet, úgy is visszasírja magát.
Nem értelek. Engem ha bárki megcsalna nem érdekelne, hogy szeret-e - nyilván halálosan szerelmes belém, ha képes volt megcsalni- , hanem azon nyomban közölném, hogy elválok és onnantól kezdve nem érdekelne maga az ember.
Hogy a kérdésedre válaszoljak: Nem szeret, ha szeretett volna nem csal meg.
Teljesen lényegtelen, hogy valóban szeret vagy csak kihasznál, mert kézre esel és kényelmes vagy, mint egy régi fotel.
Egy a lényeg: ha most megbocsátasz neki, akkor jövőben még lesz ilyen "mézes hete", mert eltűröd.
Ezt a kiélés dolgot megcsalás előtt kellett volna megbeszélni, nem cselekvés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!