Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy magyarázzam el neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy magyarázzam el neki, hogy attól még ugyanúgy szeretem, hogy nem akarok hozzá költözni?

Figyelt kérdés
Nem is az, hogy nem akarok... csak nem a legjobb az időzítés. Ő külföldi, és azon felül, hogy emiatt a dolog alapból macerás, most épp nem a legbiztonságosabb hely, ahol él, miatta is nap mint nap aggódom. Úgy volt kezdetnek vele töltök egy, max. két hónapot, de már ebben sem vagyok biztos. Ez nem kettőnkről szól, nem is az országáról vagy kultúráról, hanem politikáról meg terrorhelyzetekről. Ne értsétek úgy, hogy egy szörnyeteg és erőlteti, mert pont, hogy aggódna a biztonságom miatt és ezért megkérdezte biztos nem mondjuk-e le a munkát (hosszú sztori) és utána biztosan vele akarom-e tölteni a nyár hátralévő részét. Félt. De másrészt nemrég azt mondta alig várja, hogy együtt lehessünk. Ez persze természetes :) Én is nehezen birom nélküle. A szívem azt mondja, akár a pokolba is menjek utána, de... a józan ész mást mond. Neki is meg kell értenie. De ha elmegyek hozzá, és rákérdezné, belehalnék a csalódottságba a szemében, mikor kimondanám, hogy rettenetesen sajnálom, de most semmiképpen... És nem, ő a munkája miatt nem költözhet hozzám, így meg csak évi pár hetet, legjobb esetben pár hónapot lehetnénk együtt. Mit tehetek? Húzzam az időt? De a jövő sem biztos, hogy jobbat hoz. :(
2016. júl. 30. 00:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Megint te?

Hat ha mar a csaladjat otthagyta miattad akkor talan ne hagyd cserben.

Az mas kerdes, hogy amit az elottem levok leirtak az is igaz. De ha olyan eros volt a szerelem hogy a baba elvesztese utan szakitott a felesegevel akkor most is legyen eros. Probald ki, abbol bajod nem lehet max hazajossz...

2016. aug. 20. 07:28
 12/28 anonim ***** válasza:

Bocs en nem vagyok rasszista csak felismerem a kerdezo sztorijat ami lassan egy folytatasos teleregenynek is beillik.

A kerdezo munka soran ismerte meg a hapsijat (most az hogy torok, az utt lenyegtelen) aki hazas volt es gyereket vart tole a felesege.

A kerdezo tobb mozzanatban eloadast tartott a fonokenek arrol, hogy kizarolag o szerezte az adott munkat a pasi miatt.

Aztan a feleseg elvetelt, a pasi valik a felesegetol.

A kerdezo azt is eloadta, hogy kinn volt a csaladnal es o vette ra oket hogy tisztazzak a dolgokat.

Nem szokasom spoilerezni csak gondoltam osszefoglalom amit ti meg nem tudtok :)

2016. aug. 20. 16:17
 13/28 anonim ***** válasza:
Szerintem kevered a kerdezot. Tobbszor beszeltem vele privatban, repjeggyel, kinti elettel kapcsolatban, kulturaval stb.-vel, es semmi ilyesmihez koze nincsen, egy teljesen, atlag fiatal lany, aki talalkozott egy fiatal pasassal.
2016. aug. 20. 16:42
 14/28 A kérdező kommentje:
Nem akarom cserben hagyni. Nem változtak iránta az érzéseim, vagy ha mégis, csak erősödtek, és többé számomra nem kérdés "én vagyok-e hülye, hogy félreértettem", már akkor is jól éreztem, sejtettem a szándékait és már tudom mennyire szeret. Bár a választásával kapcsolatban mindig előkerül az a bizonyos szó... a szégyen. Hogy ez számára mekkora szégyen. De azt mondja ez volt a létező legjobb döntés amit hozhatott, hogy én vagyok a legjobb dolog, ami valaha történt vele blabla vattacukor felhők stb. :) Én pedig szeretnék erre valóban méltó lenni és nem okozni neki csalódást. Vele akarok lenni. Vele akarok élni (és mellette megöregedni <3), ezt tudom. De ha most engedek neki, abból most még csak bonyodalom lehetne. Ő is tudja. Tudom, hogy tudja, csakhogy ő ezt nem akarja tudomásul venni. A terror dolog kikerült a képből, úgy döntöttem nem érdekel, de viszont annyi minden más van még... hogy ha nem róla lenne szó... de róla van szó. Ezért van, hogy egyáltalán gondolkodom rajta. És a drága tudja mennyire hatással van rám. Tudatosan vagy sem, de mindent bevet, hogy a lelkiismeretemre játsszon és arra mennyire élvezek vele lenni. Francba! :/
2016. aug. 22. 01:04
 15/28 A kérdező kommentje:
10-es,nem tudom miért pazarlom rád az időm, de egyrészt fehér ember (szerintem más jelzőt kerestél...), másrészt tudod te mi az a szerelem?? Ez költői kérdés volt. Ha pedig olyanok, mint te (sokan vannak), akkor nem tévedsz nagyot... Tudod, én nem kerestem külföldi pasit. De beleszerettem egybe, annak ellenére, hogy külföldi, mert benne volt meg az a bizonyos plusz, bár nem várom el tőled, hogy megértsd a különbséget.
2016. aug. 24. 00:21
 16/28 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldönteni. Èn most csak próbálom kiverni a fejemből azt a melissa moretti szintű nyálas szart, amit itt előadtál.
2016. szept. 16. 15:26
 17/28 anonim ***** válasza:
A törökök sem jobbak, mint az arab társaik.
2016. szept. 16. 15:37
 18/28 A kérdező kommentje:

Mondta, hogy maradjak egy honapot mig kimondjak a valasat, en mondtam hazamegyek es esetleg akkorra visszajövök. Kölyökkutya szemekkel nezett ram. Valahogy kibotorkaltam azzal, hogy boltba megyek.

Ha maradok ezzel le is jar a 90napom. Azt mondta telen utanam jönne, s ha ugy akarom el is intezünk mindent es vegleg elhoz. Papirt, penzt, munkat, nyelvtanart, mindent elintez nekem. Nagyon kedves töle. Nem erti miert nem fogadhatom el. :(

2016. szept. 16. 16:29
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem beszelve, hogy alig birom mar, hogy ne erjek tul intim modon hozza. Beleörülnek abba is, ha tavol lennek, de igy se könnyü most. De ezt nem mondhatom neki.
2016. szept. 16. 19:41
 20/28 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy naplot vagy könyvet kellene irnom. De egyszerüen ezt nem birom. Kikeszültem. A zokogas kerülget egesz nap, mint ahogy ö kerülget egesz nap. Jatszom az eröset, de nem vagyok az.

Meltosaggal fogadom a kis aprosagait, ugy, hogy azert ne errezze azt, hogy megvehetö vagyok.

Beszelek az exevel akit imadok, de ilyenkor mindharman belül kicsit belehalunk... ha ertitek.

Igyekszem mkivel jofej lenni, de egyreszt alapbol sem vagyok az, masreszt sokszor egy kukkot sem ertek...

Melto akarok lenni a szerelmere, de nem tudom elhinni, hogy az vagyok.

En kertem az ö beleegyezesevel, egyetertesevel (fogjuk ra), hogy hagyjuk meg az szexet a valas utanra, de mar a kanapen is, barhol letepernem, arrol nem beszelve, hogy együtt alszunk - van fogalmatok rola mekkora proba ez... ? Itt fekszik es az arcomon folynak a könnyek es remelem, hogy nem ebred fel, felvaltva törülközök es simogatom, puszilgatom, szeretgetem öt. Ezert tart soka leirni.

Hogyan mondhatnam azt el neki, hogy pokol a let nelküle, de most a maradek meltosagunkba kapaszkodok? A magameba egy picurkat jobban. Ö azt nem erti mikor segiteni akar, es nem akarom. Ha elmondom mit erzek, ezt vajon megertene? Egy muszlim ferfi szamara ebböl mennyi foghato? (nem megszallott hivö de a szokas az ugye csak szokas, intelligens, empatikus, sok mindent megert, de sok dolog furcsa is neki). Azt tudom neki ez nehezebb, es ö is kapaszkodik a meltosaga minden füszalaba, de neki bennem van most minden bizalma, mert ö forro verü, felek ha tudna, hogy kezdek nehez helyzetbe kerülni... Megveszek erte. Pont ezert nem birok ki mellette megegy honapot igy. Es ez csak az egyik erv.

2016. szept. 17. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!