Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van abból, hogy a barátom kisajátít. Ezt el is mondtam neki, de totál úgy fogalmaztam, mintha meg akarnám csalni. Hogy magyarázzam el neki?

Figyelt kérdés
Férfiakkal nem barátkozhatok, lányokra is húzogatja a száját, hogy akkor kevesebb időm marad rá. Azt mondtam neki, hogy neki nem lenne-e jobb érzés, hogyha lenne lehetőségem őt megcsalni, de nem csalom meg, mert szeretem, minthogy csak azért nem csalom meg, mert nem enged egy férfi közelébe sem. És most azt hiszi, hogy azért nem csalom meg, mert nem járok férfitársaságba, amúgy simán megcsalnám.
2018. márc. 1. 19:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
59%

Semmit ne csinálj. Szervezz nyugodtan programot a barátaiddal s ha kérdi hova mész nyugodtan közöld vele. Ha akar jön ha nem, majd x idõben hazaérsz.

Amint elkezdene nyafogni s terrorizálni nagyon komyan a képébe vágnám, hogy ha õ féltékeny soha többé mégcsak ne is köszönjön mâs lánynak de a szomszéd néninek se hisz az õ agyában eszerint a barátok s ismerõsök a potenciális partnert jelentik.

2018. márc. 1. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!