Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarázzam el neki?
Barátom nagyon sokat alszik. Már ez sem normális, a nap nagyrészét átalussza. De most azt szeretném kérdezni, hogy magyarázzam el nékik hogy ez bizonyos helyzetekben illetlenség?
Például ha nálunk alszik, édesanyám is hajnalban kel, főz, és mindenki más is csinálja a dolgát, ő viszont délutánig aludna, utána eszik, aztán pedig visszafekszik. Szerintem illetlenség tőle, hogy amíg más neki is főz, utána is takarít, addig ő lusta felébredni is. Mikor pedig megemlítettem, azt mondtam, nem érti, mibsn zavar bárkit, hogy ő alszik.
Szerintem sem a baratod dolga, ki mikor kel. Eleve sosem ertettem azokat, akik felkelnel kora reggel es nekiallnak fozni meg takaritani. Plane ha utana meg martirkodnak is.
Szerintem ne ezzel magyarazd neki, engem jobban zavarna, hogy a kettesben toltott ido nagy reszeben inkabb alszik, minthogy egyutt csinaljatok valamit, elmenjetek valamerre, stb.
Nem fogod tudni neki ezt elmagyarázni.
Valószínűleg otthon ebben nőt fel, hogy amíg ő alszik, addig mások mindent megcsinálnak helyette, tehát sosem fogja megérteni, hogy miért baj az, ha ő nem csinál semmit, vagy ez miért lenne lustaság.
Azon törd a fejed, hogy ez neked mennyire lesz jó hosszú távon.
Amikor mondjuk összeköltöztök egyszer: te reggel kelsz hétvégén, pakolsz, főzöl, takarítasz, ő délután felkel enni, visszafekszik, és ha megpendíted, akkor játssza az értetlent.
Ő nem fog megváltozni, ezzel az eggyel kell tisztában lenned. Utána döntsd el, hogy ezt te el tudod fogadni hosszú távon, vagy nem.
Az, hogy a családod hajnalban kel, és képtelen két percre a seggén maradni, az ö dolguk, a párodnak (felnött ember) ehhez semmi köze.
Az viszont sokat sejtet, hogy ahelyett, hogy kettötök kapcsolatára hogyan hat, inkább anyuék reakcioján hisztizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!