Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Nem szeretem Őt, de Ő itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nem szeretem Őt, de Ő itt van, Te pedig nem. " Ezt hogy magyarázzam ki?

Figyelt kérdés

Amikor iszom, kicsit bátrabb leszek. Nem részeg, csak megteszek olyat, amit alapjáraton sose tennék.

Pl. elküldök egy képet a 2 hetes barátommal annak a fiúnak, akibe 4 éve szerelmes vagyok a fenti szöveggel...

Mit csináljak most??

2015. jan. 8. 19:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Jó gáz vagy. Nem hinném,hogy tehet arról a srác,hogy Te szerelmes vagy belé és a másik sem tehet róla,hogy csak kihasználod,inkább Te tehetsz az egészről. És még buta is vagy,hogy reklámozod magad.
2015. jan. 8. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Edd meg a szart, amit kevertél, mondjuk. Szerintem remek opció.

Ha bántja a lelked az első mondat: állj elé és mondd meg, mi a szart érzel. :)

2015. jan. 8. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
miért kell az emberek agyát húzni??
2015. jan. 8. 19:06
 4/11 A kérdező kommentje:

Én nem akarok senkit átverni, tényleg.

De már évek óta túl akarok lenni ezen a srácon, aztán jött a barátom és összejöttünk, azt gondoltam, hogy túl leszek azon a bizonyos fiún és majd minden ok lesz. De nem.

2015. jan. 8. 19:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Te elvinnéd ezt a képet egy másik lánynak?

Amúgy paprikás krumplit, az jó lesz..

2015. jan. 8. 19:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Mi a szarnak iszol ennyit?
2015. jan. 8. 19:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Szakíts a barátoddal, mondd meg neki, hogy tévedtél, azt hitted lehet ebből valami, de nem.

Így sem fogsz a legjobban kikerülni az egészből, biztos nagyon sz*rul fog neki esni, de az adott helyzethez mérten még mindig ez a legtisztességesebb.

2015. jan. 8. 19:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Sehogy, ezt nem lehet kimagyarázni.
2015. jan. 8. 19:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Jó, és a srácnak, akinek küldtem, mi a fenét mondjak holnap?
2015. jan. 8. 19:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

vagy szakítasz, és felvállalod rendesen az érzéseidet, vagy eljátszod, hogy nagyon-nagyon részeg voltál, és valami csoda folytán olyat mondtál, amit amúgy nem gondolsz (úgyse hiszi el senki)

vagy azt mondod, hogy feltörték a profilodat, elvették a telefonodat, stb. (de úgyse hiszi el senki)

2015. jan. 8. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!