Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem szeretem Őt, de Ő itt van, Te pedig nem. " Ezt hogy magyarázzam ki?
Amikor iszom, kicsit bátrabb leszek. Nem részeg, csak megteszek olyat, amit alapjáraton sose tennék.
Pl. elküldök egy képet a 2 hetes barátommal annak a fiúnak, akibe 4 éve szerelmes vagyok a fenti szöveggel...
Mit csináljak most??
Edd meg a szart, amit kevertél, mondjuk. Szerintem remek opció.
Ha bántja a lelked az első mondat: állj elé és mondd meg, mi a szart érzel. :)
Én nem akarok senkit átverni, tényleg.
De már évek óta túl akarok lenni ezen a srácon, aztán jött a barátom és összejöttünk, azt gondoltam, hogy túl leszek azon a bizonyos fiún és majd minden ok lesz. De nem.
Te elvinnéd ezt a képet egy másik lánynak?
Amúgy paprikás krumplit, az jó lesz..
Szakíts a barátoddal, mondd meg neki, hogy tévedtél, azt hitted lehet ebből valami, de nem.
Így sem fogsz a legjobban kikerülni az egészből, biztos nagyon sz*rul fog neki esni, de az adott helyzethez mérten még mindig ez a legtisztességesebb.
vagy szakítasz, és felvállalod rendesen az érzéseidet, vagy eljátszod, hogy nagyon-nagyon részeg voltál, és valami csoda folytán olyat mondtál, amit amúgy nem gondolsz (úgyse hiszi el senki)
vagy azt mondod, hogy feltörték a profilodat, elvették a telefonodat, stb. (de úgyse hiszi el senki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!