Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom de hogy szoktassam rá vagy hogy magyarázzam el neki hogy fürödjön rendszeresen?
a barátom alig fürdik!1 héten ugy 2x
inkább nézi otthon a tv-t vagy csavarog állandoan.
fürödni meg borotválkozni nálla mellékes dolog,és mikor azt akarja hogy orálisa kielégitsem pld...meg szokta mosni a nemi szervét de akkoris van szag...
mit csináljak?
Biztos nehéz beszélgetés lesz, de mondd meg neki kerek- perec, hogy szeretnéd, ha igényesebb lenne, és több időt fordítana a higiéniára. Kérdezd meg tőle, hogy fontos vagy-e neki, és ha azt válaszolja, hogy igen, akkor mondd meg neki, hogy így tudna a kedvedre tenni.
Nem éri meg csak célozgatni a dologra, meg közösen fürdeni, mert abból úgysem ért. És különben is, te nem az anyja vagy, hogy megtanítsd fürdeni. Nem?
Légy egyenes, és ha netán megsértődik azon amit mondasz, akkor úgy kell neki. :)
Pfú! Szerintem szakíts vele! Ha ilyen igénytelen tisztálkodás szempontjából akkor másban is!És ezt te is leírtad!Nem fog neked soha semmiben sem segíteni, (ha ilyen lusta), meg fogja keseríteni az életed!Jobb minél előbb megszabadulni tőle!
Lehet, h. a fürdésre rá tudod szoktani, de az egész lényét már nem tudod megváltoztatni!
Ez elég gáz!!! Az én párom pont az ellenkezője hál istennek!! Néha idegesitő mert elhasználja mondjuk az arcradíromat, meg minden kence ficémet!!
Nem tudom mit szólna ha ez fordítva lenne, és mondjuk te csak mondjuk 3naponta fürödnél!? Kiábránditó!!!!
Sajnos vannak ilynenek, de ezt nem hagyhatod rá!
Fürödjetek együtt az tényleg jónak hangzik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!