Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom ezt miért csinálja? Elég kiábrándító.
A baratom túrja az orrát. Régebben mikor oda néztem elkapta a kezet onnan de mostanra már látványosan csinálja, oda nézek és benne van az orrában az ujja, majd elpockoli... eléggé undorító ... és hiába nézek rá úgy hogy nem kene vagy mondom hogy mit csinalsz... a válasza “mi van?”. A másik meg az hogy mindig előttem fingik, van hogy pl ott fekszem mögötte és akkor úgy... én mindig vissza tartom de múltkor véletlenül nem sikerült és akkor meg lecseszett ... eléggé kiábrándító.... miért csinálja ezt?:/ volt olyan baratom aki mindig kiment kb a szobából ha pukizni kellett vagy o is vissza tartotta.. oké az nem egészséges de ezek szerintem gusztustalnok.
23N, 22F (1,5 éve együtt)
Mégis mit akarsz egy fiatalabb csávótól?
Sok pasi belekényelmesedik a kapcsolatba baromi hamar és egy idő után szó szerint szarnak a barátnőjükre.
Régebben ezt nem csinálta. Az elmúlt pár hónapban kezdett rá nagyon.
Egy másik példa: mikor jön hozzám, én mindig szépen elkészülök, alapos hajmosás, hajpakolás, szőrtelenítés, szép ruha, hajvasalás, smink és a többi. Órákat készülődöm.
Ő meg volt olyan, hogy melegítőbe, BÜDÖSEN (izzadság szag), kócos, mosatlan haj, beállított hozzám, pedig volt ideje készülődni. És még rokonoknál is volt előtte :D
Bár ez csak egyszer fordult elő. 99%-ban mindig rendezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!