Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom sokszor idegesit....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sokszor idegesit. Kiábrándító. Szakítsak?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, barátom 19. Már most, egy év után is vannak számomra roppant idegesítő tuljdonságai. Folyton magáról beszél. Most érettségiztem ma (szóbeli), és nagy örömmel újságoltam az eredményt, de rögtön arról beszélt, hogy NEKI tavaly milyen eredményei születtek. De ez csak egy példa a sok közül.

Múltkor elmentünk fesztiválra, meghallottam egy elég populáris zenét, járt már táncra a lábam, körülöttünk mindenki ugrált és táncolt, de barátom csak állt, mint egy balf...sz. Már bocsánat. Mindegyik bulin ez van, táncolni se tud (lötyögni se), nem tudja elengedni magát. Már a barátomat nem is hívom, ha buliba megyek, mert csak szenvedés ott erőlködni vele. Inkább a barátnőimmel megyek, velük lehet igazán szórakozni.

Mikor átjön hozzám, a szüleim előtt be van sz...rva. Ha közös vacsora van, fülét-farkát behúzza, teljesen be van rezelve. Ha szüleim kérdezgetik őt, beszélni is alig mer. Folyton kerülgeti a lakásban is őket, múltkor elment wc-re, de ki se mert jönni, mert apukám épp a wc ajtóval szembeni polcon pakolászott. Magától sose kezdeményez beszélgetést a szüleimmel. Ha én náluk vagyok, tök jól eldumálok az ő szüleivel, magamtól érdeklődöm.

Egyszerűen hiányzik belőle valami... És már rengeteg hülyeségén felidegesítem magam. Vannak jó napjaink, heteink, de valahogy mindig visszakanyarodik a kapcsolat egy ilyen periódusba, amikor egyszerűen talalkozni sincs kedvem vele. Máskor meg től boldogan várom a talikat. Mi lehet? Egy ideje érik bennem a szakítás gomdolata, különösen most, hogy megint épp negatív időszakot éli a kapcsolat. Mit kéne tennem? Vajon mitől lehetnek ezek az érzelmi változások akár hétről hétre? Nagxon nincs tapasztalatom az ilyesmiben. :/

2016. jún. 15. 21:13
 1/10 A kérdező kommentje:
Érettségim miatt nem gratulált, ez része kimaradt. Saját érettségijéről kezdett dumálni, ráadásul ezeket már elmondta egyszer tavaly ilyenkor, nem felejtettem el.
2016. jún. 15. 21:15
 2/10 Költőnő? ***** válasza:
Ez mennyiben együttélés?
2016. jún. 15. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Teljesen más karakterek vagytok. Idegesítő lehet egy ilyen szenvedélyes lánynak egy ilyen halvérű ember. Egyáltalán ki tud elégíteni téged?
2016. jún. 15. 21:22
 4/10 Noren1989 ***** válasza:

Hagyjad a viharba.

26/F

2016. jún. 15. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartod férfinak, mert tutyi-mutyi. Meg is értelek. Még elég fiatalok vagytok, úgyhogy talán megpróbálhatod megváltoztatni, de szerintem nincs rá sok esély, hogy kinövi ezeket.
2016. jún. 15. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Állj tovább. Fiatal vagy, nem kell leragadnod az első tutyi-mutyi balek mellett. Arra majd ráérsz 90 évesen.
2016. jún. 15. 23:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
ez egy kommunikációs és viselkedéskultúra területén is éretlen fiúka, meg önző is, meg merev is, meg szerintem uncsi is... szakíts vele, és találj egy olyan srácot, akit igazán érdekelsz, aki el tud beszélgetni a szüleiddel, aki örül a sikereidnek, és aki a karjaiba kap a táncparketten... ilyen majomra ne pazarold a legszebb éveidet, egyszerűen szerintem túl jó vagy hozzá.
2016. jún. 16. 10:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Pfff.. éretlen kis izé....

hagyd a fenébe.

2016. jún. 16. 10:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem férfi még. Reméljük, egyszer majd az lesz, kérdés, neked van-e türelmed kivárni, vagy képes vagy-e férfivá tenni.
2016. jún. 16. 15:00
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

A nagy dumás hapsik álltalában sokkal könnyebben ismerkednek!

"Hátránya viszont hogy a legtöbb csak magáról vagy èrdektelen lènyegtelen dolgokról tud beszèlni.

Nekem egy kollegám ilyen ,sajnos a falra mászok tőlle.

Felhív hogy hol a kapcsoló xy èpületbe. Elmondom neki kèt mondatba. Ès ő fèl napig magyaráz... Èn meg már legszivesebben rátennèm a telefont.

márc. 26. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!