Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha hirtelen haragú, eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hirtelen haragú, eléggé agresszív nő vagyok, aki nagyon durván meg szokott sérteni olyanokat akik vitatkoznak vele, vagy piszkálják, az nagy hátrány tárkeresésnél? Szerintetek ez kiábrándító tulajdonság?

Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 20:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az.
2016. jún. 6. 20:48
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
26 vagyok és szűz. Az se érdekel ha te vagy maga az Antikrisztus.
2016. jún. 6. 20:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Hátrány. 3 ilyen nőt ismerek, mindegyiknek "befenyített" férje/élettársa van mindent személyes sértésnek vesz és trágár.
2016. jún. 6. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Nagyon is az.
2016. jún. 6. 21:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég primitív dolog másokat sértegetni vita közben. A vita az, amikor az ember kiáll a véleménye mellett, de (!) meghallgatja a másikat, kultúráltan... Szerintem kiábrándító. Senki nem szereti, ha kilóg a kapanyél a szájból...
2016. jún. 6. 22:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Ismerkedni így is tudsz, de igyekezz kihozni a legtöbbet az első néhány randiból, mert kapcsolatra ebben a formában alkalmatlan vagy.

Vagy keress egy pasit aki apád helyett megnevel.

2016. jún. 6. 22:36
 7/12 anonim ***** válasza:

1. Szerintem egyszerűen keress olyat aki hasonló hozzád és rögtön megtudod menyire kiábrándító :)

2. Vagy olyat aki kis nyuszi és bírja a kritikát esetleg néha beszúrja, hogy "én kérek elnézést" :)

3. Esetleg valahol a kettő között és akkor egy nagyobb csörte után jöhet a kibékülős szex ;)

Komolyra fordítva a szót számomra egy ilyen nő kihívás lenne, mert érdekelne, hogy ki van mögötte, hogy megéri-e eltűrni az agresszivitását. Szeretem ha egy nőnek van saját véleménye, de az sem mindegy, hogy ok nélkül agresszív vagy csak ügyesen szarkasztikus :).

Ha megéri akkor biztosan téged is lehet kezelni :P.

2016. jún. 7. 01:22
 8/12 anonim ***** válasza:
csak egy nyúl béla fogja kibírni melletted hosszú távon, aki némán szenved majd mellettes, vagy olyan aki direkt élvezi, ha megalázzák
2016. jún. 7. 05:28
 9/12 Noren1989 ***** válasza:

#7es a Nyúl Béla, ahogy látom.

Igen, én elkerülnélek. Nyilván a belső békét nem ismered még hírből sem, nekem meg ez elsődleges fontosságú.

26/F

2016. jún. 7. 07:47
 10/12 anonim ***** válasza:

tarsekeresesben ez nem lesz gond, mert nyilvan nem foggod kimutatni.

a kapcsolatban meg ez komoly problemat okozhat.

en biztos kiabrandulnek gyorsan beloled, mert utalom a veszekedest.

2016. jún. 7. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!