Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok és még nem volt barátnőm. Az efféle tulajdonságommal lehetséges, hogy lenne valamikor?

Figyelt kérdés
Már nagyon szeretnék egy lányt magamnak, viszont rendkívül válogatós vagyok. Nagyon egy konzervatív ember vagyok, akinek nem jön be a folyamatosan telefont nyomkodó, sminkelő, beképzelt, cigit szívó, italt fogyasztó, ri*anc módján viselkedő lány. Világéletemben egy olyan lányt szeretnék, aki kedves, bájos, tiszteletreméltó, visszahúzódó egyéniség. Hol lehetnek az ilyen tulajdonságokkal rendelkező lányok? Nem vagyok egy olyan ember, aki bulizik, cigizik, iszik vagy esetleg drogozik. Azt még hozzátenném, hogy sajnos az önbizalmam nagyon kevés. Lányokkal nagyon keveset beszélek, nem tudom, hogy képes lennék e ezen változtatni. A fent említett rossz tulajdonságú lányokkal nem tartok kapcsolatot és nem is terveznék ezen változtatni. A válaszokat előre is köszönöm nektek!

2016. máj. 11. 17:03
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy gátolhat ebben a magasságom is, ugyanis csak 160 cm vagyok.
2016. máj. 11. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Mivel nem jártál sokat bulikba, így nem tudod, hogy milyenek az ottani lányok, megmondom neked, hogy töredéke a ribi, cigis, részeg annak amit gondolsz, inkább nehéz őket rávenni bármire és ismerkedni se könnyü még a profikat saját szememmel láttam 5* besülni, persze ők azért profik ink mer nem agyják fel és adnak magukra meg jóképűek na de a lényeg hogy társkeresőn énis tlaáltam rendes lányt, meg élőbe is elmehetsz simán bulizni, még inni se kötelező, és részeg is alig szokott lenni, általábaa 1-2 ember van bebaszva mindig a többi cskaiszogat.
2016. máj. 11. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
járj könyvtárba, zeneiskolai próbákra, templomba.
2016. máj. 11. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia

Persze, hogy lehet ilyen tulajdonságokkal barátnőd csak valóban elég nehéz a mai világban olyan lányt keresni mire te vágysz.

Általában azok a típusú lányok szintén zárkózottak amilyenre te vágysz.

Egyébként én sem járok bulizni egyszer voltam 16 éves koromban hazajöttem hamar nem az én világom. Ismerőseim szerint igazi könyvmoly vagyok. Én is inkább a csendesebb összejöveteleket szeretem 1-2 baráttal egy nyugalmas helyen beszélgetni vagy zenét hallgatni esetleg társasjátékozni. Hobbim a nyelvtanulás. Nem iszom nem cigarettázom.

2016. máj. 11. 17:55
 5/7 A kérdező kommentje:

17:55

Fiú/lány vagy?

2016. máj. 11. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyen fogalmazással még aneten se fogsz..
2016. máj. 14. 21:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Alacsony, önbizalomhiányos, válogatós, előítéletes, bíráskodo kisfiúcska vagy. Mi ezzel a baj? Szerintem biztos bomlanak utánad a csajok. :))
2016. aug. 28. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!