Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Hol lehet ismerkedni? Melyik társkereső az amelyik ingyenes és a lányok nem kopnak le az első nap után állandóan, és naponta 1 mondatnál többre képesek?
2016. ápr. 27. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Kimész az utcára? Könyvesbolt? Buli? Tanfolyamok? Valami?
2016. ápr. 27. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Ha a kérdező nem kell nekik, élőben is ezt fogják tenni, szóval mi az igazi megoldás?
2016. ápr. 27. 20:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerinted megkérdeztem volna ezt, ha nem próbáltam volna ki mindent? Mellesleg majd fáradtan melóból meg suliból hazamenet fogok utcán leszólítgatni ugyanilyen ideges lányokat, elég valószínü... Nekem konkrét helyszín vagy internetes weboldal kell ahova az ember társkeresési céllal megy.
2016. ápr. 27. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Jó akkor ismerkedj neten, aztán majd első tali után ugyan úgy lekoptatnak :'D Nekem aztán mindegy
2016. ápr. 27. 20:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem a szemrehányásodra vagyok kíváncsi hanem tanácsra.
2016. ápr. 27. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Minden társkeresőn többször annyi a kan, mindenhol napi 100+ levelet kap egy nő, totál egy kutya az összes.
2016. ápr. 27. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:
"Ingyenes" ma már sajnos nincs, de talán ahol sokat kell fizetni az lehet jobb,nem? ki az aki fizet azért,hogy trollkodjon,nem? Suliban-melóhelyen nincs lehetőség ismerkedni? De ha hullafáradtan mész haza,hogy lenne időd kapcsolatra? És NEM, nem ellenséged vagyok,csak kérdezem:)
2016. ápr. 27. 20:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Fizetni azért, hogy ne írjon vissza egy lány és szórakozzon velem, elég valószínű... A lányoknak meg minden ingyenes hogy bevonzzák őket...
2016. ápr. 27. 20:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Járj el társaságba. Bárhová, ami vonz. Mondjuk ha van olyan hobbid, amit közösségben, társaságban lehet űzni. Esetleg fesztiválok, rendezvények ha érdekelnek.
2016. ápr. 27. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!