Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges, hogy buta vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy buta vagyok a pasizáshoz és ezért nem jön össze soha sem egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Úgy csinálom a dolgokat, úgy beszélgetek férfiakkal, ahogy a saját logikám és szívem diktálja. Ha sikeres szeretnék lenni, nem így kellene?
2016. máj. 7. 18:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Kicsit konkrétabban kéne ismerni a szitudat.
2016. máj. 7. 18:48
 2/16 anonim ***** válasza:
Egy konkrét szituációt hallhatnánk?
2016. máj. 7. 18:58
 3/16 anonim ***** válasza:

:D haha

erre már én is gondoltam, a saját esetemben

egyébként ja, valószínűleg taktikázással sikeresebb lennél

2016. máj. 7. 19:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Ilyenekre gondolok, hogy aki érdekel, azt én keresem, de ez a módszer nagyon nem jön be mondjuk...
2016. máj. 7. 19:10
 5/16 anonim ***** válasza:
45%

Esete válogatja.

Én férfi szemszögből tudom elmondani, hogy hogyan reagálnék.

Átlagos vagyok, talán alacsonynak mondanál, viszont intelligens, képzett, jó party.

Ha egy csúnya lány érdeklődne irántam(épp van is ilyen, ráadásul kettő is), hát koncentrálnom kell, hogy ne legyen durva, amikor elutasítom. Nem direktbe jönnek, szóval igyekszem finoman terelni őket.

Ha direktben hívnának el randira, elutasítanám és még csak nem is hazudnék kifogást, csak megmondanám, hogy nem tetszenek.

Ha átlagos lány próbálkozik finoman(még sose volt ilyen) és érzem, hogy akarja, hogy elhívjam, akkor úgy mehet a dolog, de ki kell emelnem két fontos részletet: ő átlagos(legalább) és finoman jelez, nem direktbe jön nekem.

Ha azt tenné, az bizony taszító lenne.

Ha szép lány próbálkozna finoman, sztem simán csak barátságosnak gondolnám, ha viszont direktben hívna el, a zsebemet tapogatnám meg ösztönösen, mert vagy tolvajnak vagy szervkereskedő banda egyik csalijának gondolnám.

2016. máj. 7. 19:20
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
#5 Tipikus gyökér vagy.
2016. máj. 7. 19:26
 7/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 6-os válaszolóval.

Szerintem nem jó kezdeményezni. Próbálj meg nőiesen viselkedni.

2016. máj. 7. 19:32
 8/16 anonim ***** válasza:
engem nem zavar sose, ha keresnek, ha nem, ha csúnya, ha nem, legfeljebb, ha nem érzem azt a dolgot, akkor attól még szívesen beszélgetek vele, ha tudok miről. Azt utálom, amikor nem lehet vkivel beszélgetni csak a semmiről, húú, attól a falra mászok, olyat elküldeném a halál f**zára, de engem nem zavar, ha ronda a csaj az se, csak lehessen vele bármiről beszélni.
2016. máj. 7. 22:54
 9/16 anonim ***** válasza:

Sokszor hallom a mondást, hogy a "nők maguk sem tudják mit akarnak", de szerintem ez a másik nemre is jellemző.

Vagy csak olyan tanácsokat fogsz kapni, hogy ne próbálkozz, hagyd hogy meghódítson, vagy csak olyanokat, hogy igenis küzdjön néha meg a lány a férfiért is, ne legyen olyan egyoldalú.

Szerintem ha egyáltalán nem ismered a másik felet, tényleg jobb a férfira hagyni a kezdeményezést, és a kezdeti "udvarlást". Amikor ugyanúgy érdeklődtem, kerestem, ráírtam a srácokra, viszonylag hamar lekoptak.

Utána viszont mégis mutatni kéne valahogy, hogy a srác érdekel, nehogy azért kopjon le, mert azt hiszi, hogy nem jön be neked.

2016. máj. 7. 23:04
 10/16 anonim ***** válasza:

6-os

Miért is vagyok gyökér?

2016. máj. 7. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!