Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy buta vagyok a pasizáshoz és ezért nem jön össze soha sem egy kapcsolat?
:D haha
erre már én is gondoltam, a saját esetemben
egyébként ja, valószínűleg taktikázással sikeresebb lennél
Esete válogatja.
Én férfi szemszögből tudom elmondani, hogy hogyan reagálnék.
Átlagos vagyok, talán alacsonynak mondanál, viszont intelligens, képzett, jó party.
Ha egy csúnya lány érdeklődne irántam(épp van is ilyen, ráadásul kettő is), hát koncentrálnom kell, hogy ne legyen durva, amikor elutasítom. Nem direktbe jönnek, szóval igyekszem finoman terelni őket.
Ha direktben hívnának el randira, elutasítanám és még csak nem is hazudnék kifogást, csak megmondanám, hogy nem tetszenek.
Ha átlagos lány próbálkozik finoman(még sose volt ilyen) és érzem, hogy akarja, hogy elhívjam, akkor úgy mehet a dolog, de ki kell emelnem két fontos részletet: ő átlagos(legalább) és finoman jelez, nem direktbe jön nekem.
Ha azt tenné, az bizony taszító lenne.
Ha szép lány próbálkozna finoman, sztem simán csak barátságosnak gondolnám, ha viszont direktben hívna el, a zsebemet tapogatnám meg ösztönösen, mert vagy tolvajnak vagy szervkereskedő banda egyik csalijának gondolnám.
Egyetértek a 6-os válaszolóval.
Szerintem nem jó kezdeményezni. Próbálj meg nőiesen viselkedni.
Sokszor hallom a mondást, hogy a "nők maguk sem tudják mit akarnak", de szerintem ez a másik nemre is jellemző.
Vagy csak olyan tanácsokat fogsz kapni, hogy ne próbálkozz, hagyd hogy meghódítson, vagy csak olyanokat, hogy igenis küzdjön néha meg a lány a férfiért is, ne legyen olyan egyoldalú.
Szerintem ha egyáltalán nem ismered a másik felet, tényleg jobb a férfira hagyni a kezdeményezést, és a kezdeti "udvarlást". Amikor ugyanúgy érdeklődtem, kerestem, ráírtam a srácokra, viszonylag hamar lekoptak.
Utána viszont mégis mutatni kéne valahogy, hogy a srác érdekel, nehogy azért kopjon le, mert azt hiszi, hogy nem jön be neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!