Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges, hogy buta vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy buta vagyok a pasizáshoz és ezért nem jön össze soha sem egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Úgy csinálom a dolgokat, úgy beszélgetek férfiakkal, ahogy a saját logikám és szívem diktálja. Ha sikeres szeretnék lenni, nem így kellene?
2016. máj. 7. 18:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10: azért mert megsértetted a pici lelkét azzal hogy te elutasíol olyan lányokat akik nem tetszenek neked/csúnyák neked. és most próbálja a világba visszahozni az igazságot azzal hogy gyk-nyomogatja a piros kezeket.
2016. máj. 8. 08:26
 12/16 anonim ***** válasza:
5nek: szóval bárki próbálkozik elutasítod, bakker mi van veled :pppp
2016. máj. 8. 10:03
 13/16 anonim ***** válasza:

12-es

Értem már. Való igaz, hogy ha egy mátrixba összeírom az felsorolt 6 esetet, tényleg csak 1 olyan felállás van, ahol jól jönne ki a dolog (átlagos lány, árnyalt közeledés).

Mentségemre szóljon, hogy nem hazudtam.

Amit ki akartam hozni belőle, mivel hogy a szépség relatív és egyetlen lány sem tudhatja, hogy ő melyik kategóriába esik, a helyes taktika a részükről mindenképp a finom jeles közeledés lenne.

2016. máj. 8. 10:12
 14/16 anonim ***** válasza:

De, ezzel a módszerrel van a legnagyobb esélyed. Ha ő nem megy oda hozzád, akkor aközött tudsz választani, hogy hagyod a manóba a dolgot, vagy te mész oda hozzá.

Te értelmes módon a második opciót választottad, nem nehéz belátni, hogy ennek nagyobb az esélye, mint az elsőnek.

Ettől még persze simán lehet, hogy nem fog összejönni, mert nem jössz be az adott pasinak, akkor ez van.

2016. máj. 8. 15:58
 15/16 anonim ***** válasza:

10-11: 6-os vagyok, és nem nyomogatom a piros gombot, a pici lelkemet sem sértettétek meg, amúgy férfi vagyok. És hogy miért vagytok gyökerek? Ezt nem tudom, így születtetek. Mindenesetre a kommentjeitek alapján olyan emberek vagytok, akiket érdemes minél messzebb elkerülni.

Szép napot.

2016. máj. 8. 17:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Oh, 15-ös, te aztán tényleg istencsászár vagy :)

Qrvára konstruktív paraszt vagy a magad módján azzal, hogy egyetlen elbaszott érved nincs, csak ugatsz, mint egy megveszett pincsi.

Hát tessék, névtelenségbe vagy burkolózva, nincs mitől félni.

Legyél olyan kegyes a pórnéppel, hogy kifejted felsőbbrendű véleményedet vagy maradj otthon lapos pofával ás a 3 szavas benyögéseidet is tarts meg. Up to you, mate.

2016. máj. 8. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!