Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szakítsak vagy még várjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy még várjak?

Figyelt kérdés

Már jó ideje együtt lakunk a párommal, megbeszéltük,h ha megy az együttélés is akkor 1 év után vállalunk gyereket. Már majdnem 2év telt el azóta, és ő még most sem akar. Mindig ilyen meg olyan kifogásokat talál ki. Én 30 éves nőként már szeretnék családot. Olyan nagy baj ez?

Sajnálnám,ha szakítanánk,de én nem vagyok hajlandó éveket várni még.

Próbáltam beszélni vele. De szerinte még korai. Még nem állunk készen. ....

2015. nov. 15. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Ő nem áll készen te igen akkor mi a megoldás?

Keresni olyat aki készen áll vagy teherbe ejteted magad "véletlen vele"...

2015. nov. 15. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha egy ilyen kérdésre a gyakorikérdéseken akarsz kérdést kapni, szerinted mennyire vagy felkészült a családalapításra? Hidd el, bonyolultabb egy gyereket felnevelni, mint a pároddal megbeszélni a problémákat.
2015. nov. 15. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:

"véletlen vele" -> Na ezt ne csináld!!!

És annak sem lesz jó vége, ha egy új kapcsolatban, már az elején teherbe esel.

Nehéz erre okosat válaszolni. :-(

2015. nov. 15. 23:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Én sem tudom. Csak sztem nem is akarja igazán. De nekem meg kell tudnom, h tartunk valamerre...
2015. nov. 17. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Korodbeli? Akkoriban engem is úgy kellett rábeszélni.

Még próbáld meg rábeszélni, hogy csak ne védekezzetek. Nem kell rámenni a terhességre, csak felhagyni a védekezéssel. Elsőre úgysem fog sikerülni, és közben meg szokja a gondolatot. Ha meg terhes leszel, akkor "nyertél".

De ezt is csak akkor, ha ő is akar, csak még kéreti magát.

2015. nov. 17. 23:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha neked mindenáron gyerek kell, ő meg nem akar, akkor szerintem te is tudod mi a következő lépés.

1. Vagy hagyod most, és keresel mást, de ha új kapcsolatot kezdesz, az is évek (minimum 3) múlva lesz elég stabil, amire érdemes lesz gyereket vállalni. Mert ha fél, 1 év után teherbe esel, azt nagyon kevés kapcsolat bírja ki. Mert az tényleg korai.

Vagy

2. Vele maradsz, vársz 2-3 évet, és ha akkor sem akar gyereket mert még mindig halogat, (ha most nem akar, ennyi idő ezen nem fog változtatni), akkor még idősebben kezdhetsz újra párt keresni.

2015. nov. 19. 19:22
 7/8 anonim válasza:
Nincs esetleg kisbaba az ismerősök közt? Hátha meglátja milyen cuki és belemegy :D
2015. nov. 30. 08:54
 8/8 anonim ***** válasza:
A cukisàg kicsit kevés a gyerekvàllalàshoz. Hatalmas felelősség, anyagilag is. Rengeteg lemondàssal is jàr.
2015. nov. 30. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!