Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitsak vele? Vagy varjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak vele? Vagy varjak meg? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Osszejottem a legjobb lany baratommal ket hete.. akkor meg ugy ereztem h szerelmes vagyok de mar csak szimplan baratkent tekintek ra...vagyis.. annal tobb de szerelmes nem vagyok es erdekelnek mas lanyok is . de szakitani meg nem akarok vele mert tisztaban vagyok azzal h o szerelmes belem es nekem is nagyon fontos es nem akarom elvesziteni de ha szakitok vele el veszitenem... Varjak meg vele? Mit kene tennem? En igen szerelmes akarok BELE lenni de egyszeruen nem megy..segitsetek !!
2014. máj. 16. 18:29
 1/4 TheHologram ***** válasza:
Akkor ez szerintem ennyi volt.
2014. máj. 16. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
azt nem lehet akarni valaki iránt...az jön magától !Sajnos be kell vállalni, mert nem fogod jó érezni magad ebben a kapcsolatban!Az ilyet nem szabad sokáig húzni , mert neked is rosszabb lesz és neki is :)
2014. máj. 16. 18:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Olvasgattam a tobbi hasonlo kerdest... Lehet hogy csak ellaposodott a kapcsolatunk nem sok mindent csinalunk egyutt... hogyan valtoztassak ezen? milyen programokat tudtok ami esetleg jo lenne?:)
2014. máj. 16. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ne erőlködj XD Ami nem megy nem kell erőltetni. Szerelem erőlködésre nem szokott menni. Hiába "próbálsz" szerelmes lenni. Ez nem így működik. Nem az agyad dönti el kibe leszel szerelmes, érzéseknek nem lehet parancsolni. sajnos :(
2014. máj. 16. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!